Абе върти ми се една идея... да си направя мое ключе за смяна на газ бензин и да го кача на по-достъпно място, а не всеки път да търся и пипам под волана.... с повишено внимание.
Мисля си да го сложа отляво на радиото...
Какво ще кажете, според вас има ли смисъл идеята?
Идея - друго ключе за газ-бензин
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
Всъщност проблема ми се оказа по-голям отколкото с мислех. Т.е. ако си монтирам, ключето където ми е удобно, следващото ще бъде да махна червения бутон за включване светлините на внимание и да го поставя като бутон другаде, а след това почне ли се цялата кола ще стане в уредчете показващи температури на каквото се сетите, напрежения, и други джидавки, включително и халогени с настройка от купето.... ужас.
И страхът ми е, че като тръгна да продавам таз кола, няма да намеря някой, който да му се иска да я вземе като се качи вътре..., а най-малкото после инвестицията няма да се възвърне, нито ще бъде достатъчно равна на кефа, от джуджавките.... защото планирам да си вземам по-нова кола след година...
И страхът ми е, че като тръгна да продавам таз кола, няма да намеря някой, който да му се иска да я вземе като се качи вътре..., а най-малкото после инвестицията няма да се възвърне, нито ще бъде достатъчно равна на кефа, от джуджавките.... защото планирам да си вземам по-нова кола след година...