Как „Океански риболов” бе откраднат и ликвидиран

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Как „Океански риболов” бе откраднат и ликвидиран

Мнениеот тръба » Сря 13 окт 2010 8:14

icoico написа:Искаш да кажеш ,че "Океански риболов" е ограбен и ликвидиран от активисти на "Грийнпийс" ли? :gruebel

Не знам, възможно е.
Филмът за мен е интересен, направен качествено на високо ниво и е свързан с темата. Боравят с неоспорими факти, мнения на експерти и работещи в бранша, статистики, закони, прогнози, и др. На лице е световен проблем, който всеки от нас ще усети реално съвсем скоро. Вече са факт първите фабрики за производство на риба тип ГМО. Гледайте го, няма да съжалявате! (не помня дали има субтитри на български) Има истински брутални сцени на клане и кръв! :!: :idea:

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Как „Океански риболов” бе откраднат и ликвидиран

Мнениеот icoico » Сря 13 окт 2010 8:23

тръба написа:
icoico написа:Искаш да кажеш ,че "Океански риболов" е ограбен и ликвидиран от активисти на "Грийнпийс" ли? :gruebel

Не знам, възможно е.
Филмът за мен е интересен, направен качествено на високо ниво и е свързан с темата. Боравят с неоспорими факти, мнения на експерти и работещи в бранша, статистики, закони, прогнози, и др. На лице е световен проблем, който всеки от нас ще усети реално съвсем скоро. Вече са факт първите фабрики за производство на риба тип ГМО. Гледайте го, няма да съжалявате! (не помня дали има субтитри на български) Има истински брутални сцени на клане и кръв! :!: :idea:

Хехе,в такъв случай Сашо Апашо и всички останали които затриха "Кремиковци" трябва да бъдат обявени за светци приживе-няма човек който да си изкриви душата че откакто социалистическата гордост не бъла пушилка в София се живее значително по-добре :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”