днес умрях от смях на лафа на един познат, луд фен на BMW - стана въпрос за 3-ките, на което той пренебрежително се изказа, че за него това не били BMW-та, 3-ки карали САМО забогатели "Голфъри", ха-ха-ха
Кой кара BMW 3-та серия :-)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Кой кара BMW 3-та серия :-)
Здравейте колеги,
днес умрях от смях на лафа на един познат, луд фен на BMW - стана въпрос за 3-ките, на което той пренебрежително се изказа, че за него това не били BMW-та, 3-ки карали САМО забогатели "Голфъри", ха-ха-ха

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Кой кара BMW 3-та серия :-)
Извинявам се, затова че не карам BMW и се обаждам, но: забогателите голфаджии определено сядат в Audi 

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
на него много му се иска може би БМВ да е смяната на Гоуф ама аз по скоро бих си зел пак VW или Ауди 

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Как ли не!
Зависи колко е забогатял голфаджията, щото групата има и доста сериозни марки.....
За мен лично, без да искам никого да обиждам БМВ 3-та серия в момента се кара от наййй-големите комплексари, псевдо мутри и т.н.
Много одавна е станало нарицателно и одавна измести Голф-а по такава слава........

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Не е срамно да минеш от Голф 3 на БМВ 3-Та серия! А е срамотилък да минеш от БМВ 3-Ка на Голф 3-ка
Аз по принцип не обръщам внимание на това кой каква кола кара, щот всичко е до джоба, но повечето в БГ, карат коли на който немогат и гумите да им сменят! Но тава е друга тема!
п.п Повечето братя карат БМВ-та по е пристижно!
Аз по принцип не обръщам внимание на това кой каква кола кара, щот всичко е до джоба, но повечето в БГ, карат коли на който немогат и гумите да им сменят! Но тава е друга тема!п.п Повечето братя карат БМВ-та по е пристижно!
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
bobocamaro написа:Извинявам се, затова че не карам BMW и се обаждам, но: забогателите голфаджии определено сядат в Audi

Няма оправия тоя народ.
Коли, комплекси, чалга, далавери, SMS-и, GSM-и...
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Ако забогатея някога не бих замнил VW-то за която и да е серия на БМВ,ако ще и без пари да ми я дават.Взимам го и веднага го продавам,за да си взема по-нов Фолксваген.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Виктор написа:Няма оправия тоя народ.
За съжаление е така, тъжната истина е това!

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Доста такива отзиви съм чувал, че голфаджиите като съберат пари си продават голф 2-ката и си купували е36.
Има доста такива, но това поне е хубаво, че си личи защо си взимат такава кошница
Да пилят гумите по улиците.
Нека, лошо няма. Даже ако може по-бързо да го направят тези, които искат.
Поне ще си изчистим името на "голфаджии"
Аз лично ако забогатея бих си взел vw отново, най-много с алуди бих кръшнал или smart
Има доста такива, но това поне е хубаво, че си личи защо си взимат такава кошница
Да пилят гумите по улиците.Нека, лошо няма. Даже ако може по-бързо да го направят тези, които искат.
Поне ще си изчистим името на "голфаджии"
Аз лично ако забогатея бих си взел vw отново, най-много с алуди бих кръшнал или smart
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Аз изневерих със Сеат Толедо
щото багажника е 500 литра, ама нали все пак също си е от групата 
- Stef4o
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD
От темата научих, че съм богат голфаджия, комплексар и псевдо мутра
айде моля ви се! .... всеки кара каквото иска, каквото му харесва ! ! !
ама без да се дават определения, моля
всичко е до човек, и това, че някой си е взел "бмв тройка" и си "пили"
гуми по светофарите не значи автоматично, че е някакъв джигит и че няма друга кола с която да си вози семейството.....била тя фолксваген,мерцедес,бмв................
айде моля ви се! .... всеки кара каквото иска, каквото му харесва ! ! !
ама без да се дават определения, моля
всичко е до човек, и това, че някой си е взел "бмв тройка" и си "пили"
гуми по светофарите не значи автоматично, че е някакъв джигит и че няма друга кола с която да си вози семейството.....била тя фолксваген,мерцедес,бмв................Re: Кой кара BMW 3-та серия :-)
bobocamaro написа:Извинявам се, затова че не карам BMW и се обаждам, но: забогателите голфаджии определено сядат в Audi
така е

- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
Stef4o написа:От темата научих, че съм богат голфаджия, комплексар и псевдо мутра![]()
не го приемай лично
една молба към всички колеги,когато коментирате определена тема не говорете в множествено число
- tontoni
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги искам да се обадя и аз.Първата ми кола беше голф3 ,ударих го тежко и го смених с бмв е36 купе което карах година до това лято!Мога да кажа ,че всички митове продължават да се говорят за голфове но хитът е е36.Последната една година се напълни с тези коли и тръгнаха какви ли не митове.Продадох колата защото сякакви селяци караха такива троики(казвам го без да убидя никои). В момента карам корадо и се чуствам истински щастлив защото виждам ,че карам легендарна спортна кола която е мит а не селска гордост.Хората които искат да въртят гуми нека да потърсят поне легенди като е30.Излезнаха дори лафове като-пернишки възход от голф3 на бмв3 все да е 3
.Неискъм да обидя никои но като човек които съм карал спортни фолксвагени и бмв-та мога да кажа ,че за състезание тип драг бмв-то няма никъв шанс.БМВ-тата са коли които освен да събират мантинелите по пътищата за нищо друго нестават.Ника в бмв форума ми е същия ако някои има претенци ,че моита троика е била изкъртена или ...нека да я погледне в гаража
.Всяка кола си има почитатели но в момента най-много псевдо почитатели сега са се събрали около марката БМВ!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”