golf_mania_jambol написа:много помниш.. преди 2 години ма не го даде за 4000 и дето имаше газ не доидох да го гледам да
Да точно така ,а темата се обърна за резонатори ама какво да се прави.Твоя има ли го във гаража да го мерна
golf_mania_jambol написа:много помниш.. преди 2 години ма не го даде за 4000 и дето имаше газ не доидох да го гледам да
rufkata написа:golf_mania_jambol написа:много помниш.. преди 2 години ма не го даде за 4000 и дето имаше газ не доидох да го гледам да
Да точно така ,а темата се обърна за резонатори ама какво да се прави.Твоя има ли го във гаража да го мерна
абе кво тогава ми е тва гърне още на колекторите.. някои имали такова.. махал ли го е,да знам дали да се занимавам
rufkata написа:И не няма да се отпуши ако махнеш резонансното гърне
4ernata perla написа:Като гледам темата се заспами много.
Значи при мен за 10лв бензин минавам не повече от 30км градско демек за 20лв около 50-60км, а това са около 9л. Но не го жалим.
golf_mania_jambol написа:4ernata perla написа:Като гледам темата се заспами много.
Значи при мен за 10лв бензин минавам не повече от 30км градско демек за 20лв около 50-60км, а това са около 9л. Но не го жалим.
много тва бе луд![]()
![]()
с 40 лева 100 км тя го души
4ernata perla написа:golf_mania_jambol написа:4ernata perla написа:Като гледам темата се заспами много.
много тва бе луд![]()
![]()
с 40 лева 100 км тя го души
Е как ве някои хора с 40лв минават 200-300км
batgecko69 написа:Аз сам с блок 2Е и ПЛ глава и извънградско при 220км в час ми дава 12 разход на газ,до 110км/ч 8.6
ivkata написа:rufkata написа:И не няма да се отпуши ако махнеш резонансното гърне
Така вече има резонатор KR-а,не се чувствай длъжен да отговаряш,познанията ти и нивото на култура си личат отдалеч!
steve PF написа:batgecko69 написа:Аз сам с блок 2Е и ПЛ глава и извънградско при 220км в час ми дава 12 разход на газ,до 110км/ч 8.6
Искаш да кажеш че си караш цял час с 220?![]()
Junior написа:10 литра - 100 км![]()
С Абф-а - 10 литра 85-90км
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: DrEbNiA и 100 госта