Mtel- завишени сметки?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Mtel- завишени сметки?
ЗА септември не съм получил още фактура, мога да си проверявам само отстъпките в група, а всичко останало като минути към други оператори, МБ, смс-и , таратанци, и това е вече два месеца!!! Страх ме да се звънна към Глобул или да разцъкам малко в нета, пълно неведение!
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
ivo_555 написа:ЗА септември не съм получил още фактура, мога да си проверявам само отстъпките в група, а всичко останало като минути към други оператори, МБ, смс-и , таратанци, и това е вече два месеца!!! Страх ме да се звънна към Глобул или да разцъкам малко в нета, пълно неведение!
Не е само при теб... И на мен ми лазят по нервите вече с тая система...

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
escrime написа:ivo_555 написа:ЗА септември не съм получил още фактура, мога да си проверявам само отстъпките в група, а всичко останало като минути към други оператори, МБ, смс-и , таратанци, и това е вече два месеца!!! Страх ме да се звънна към Глобул или да разцъкам малко в нета, пълно неведение!
Не е само при теб... И на мен ми лазят по нервите вече с тая система...
И при мене вече повече от месец е така . Немога нито сметката , нито минутите да си проверя , нито нищо . Бях получил смс че мога да проверя на *88 , но уви нищо . Като си платих сметката ми се видя що горе добра , като се има в предвид , че съм звънял и на Глобул и Вивател и при положение , че няма как да видя колко точно пари съм изговорил . Бях почнал да си мисля, че ще има неизговорено натрупване на сметката ми , понеже повече ми се налагаше да звъня на глобул и вивател . В крайна сметка след като си платих сметката , ми се струва , че несъм вътре , не и много ...
п.с. Само и единствено те си знаят какво става и какво се прави в системата . Щем нещем , правим сметки и ще трябва да ги плащаме

-
- Автомобил:
- Двигател:
В един друг сайт прочетох, че М Тел били хакнати и хакерите им объркали цялата клиентска система. Сега някакви експерти от чужда софтуерна компания се опитвали да оправят бакиите, но така и не се знаело колко време щяло да отнеме това и дали информацията щяла да бъде възстановена напълно.
Колкото и да са Ментеливи, съмнявам се че не са имали back-up на данните си!
Последна промяна от ivo_555 на Чет 14 окт 2010 14:08, променено общо 1 път.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Това го писаха 15 пъти вече... От МВР мисля, че го отхвърлиха, но никога не се знае... 
Темите за операторите винаги се превръщат в конкурс за конспиратор номер 1

Темите за операторите винаги се превръщат в конкурс за конспиратор номер 1

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
При мене всичко беше нормално.Както обикновено 18-22лв... 

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
официалната версия е, че внедряват нова система. Неофициалната, която знам от човек, работещ за тях като консултант е, че братята индийци, дето работят по тази система са се оказали неподготвени за обема работа и малко на брой и затова е цялата история. Това за хакването явно е конспиративната версия, то невъзможни неща няма де.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
maxpayne написа:официалната версия е, че внедряват нова система. Неофициалната, която знам от човек, работещ за тях като консултант е, че братята индийци, дето работят по тази система са се оказали неподготвени за обема работа и малко на брой и затова е цялата история. Това за хакването явно е конспиративната версия, то невъзможни неща няма де.
така,и се мотаят още

Кво да ги правиш,индиици
По-мързеливи са и от нас.Лошото е,че хич не е.ват да бачкат

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
индийците са наели наша компания да им оправя бакиите
знам го от шефа на тая компания
знам го от шефа на тая компания

- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
escrime написа:И това не е вярно.
Попадате на лъжливи мижитурки в униформи в магазините. Операторът няма право и не подновява автоматично договорите. Когато изтече срочният договор и не са предприети действия от която и да е страна просто не настъпва прекратяване на услугата. Доставчикът (в случая М-тел) продължава да предоставя услугата при същите условия, докато не бъде решено друго - преподписване с нови условия и нов срок или прекратяване на договорните взаимоотношения.
Това ще ви го кажат и на *88.
Консултантите в магазина или са лъгали с користна цел (получаване на бонуси) или не са на ясно!!!
Да да ама не. В договора изрично пише (карам го по спомен), че ако преди дата на изтичане на договора няма уведомление за прекратяване или за смяна на тарифния план, то договора бива автоматично продължен за същия срок при същите условия. В старите договори го нямаше, но сега го пише със едни ситни букви.

Че то Сименс се ос**ха с личните документи, пък от индийци какво да очакваш!
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
BigTo написа:....
съгласен с колегата

и ще цитирам разговора между клиента(60г. жена) и служителя на М-тел
клиент: искам да си спра картата(прекратя договора) като се има впредвид,че жената знае,че и изтича или изтекъл договора
служител:еми кажете си номера...... съжелявам г-жо,но договора ви е подновен за 2год.
клиент:ама аз не съм искал да се подновява,вие ме изнудвате
служител:еми г-жо в договора пише,че 1 месец преди същия да изтече трябва да подадете молба за неговото прекратяване
клиент:и сега немога да спра телефона
служител:да г-жо
клиент:някви неразбираеми за мен думи,но мисля,че я прати май..та и

та вие си преценте как са нещата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Точно така стоят нещата с договорите - подновяват се автоматично. Това го даваха и по телевизията. И не е само при Мтел така, но и про останалите оператори. Но като цяло най-много хора пищят от Мтел понеже имат най-много абонати. То и с преноса на номера от един оператор към друг мамата си джаса. Абе като цяло ние българите сме народ със слаб характер и не смеем да се обадим за нищо. Само си мълчим и ни доят както си искат. Вижте какво става с енергото. А вГърция и Франция хората се дигат всички на стачки и изразяват своето недоволство от едно или друго нещо.
не са ми пращали, на 7 трябваше да ми го спрат ако им работеше билинг системата. ама м ие все тая, не горя от желание да плащам каквото и да е 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”