Голямата загатка Golf IV
Голямата загатка Golf IV
Проблема е следния:В движение установявам че копчето за газовата изгасва и спира да функционира, светва лампата на таблото за имобилаизера.Гасиш двигателя лампата продалжава да свети стрелките за температурата и бензина отчитат.Оказа се че ако дадеш принодително маса на стартера почва да варти без да е на контакт дори и ключа да го няма.Дефакто има постоянен плюс поне аз така виждам нещата.Не засича грешка на компютар.Що е то?
- Прикачени файлове
-
- 179695800217881858851284018814rL13D17JBXAMmi6OUd4H.JPG (3.06 KиБ) Видяна 992 пъти
Последна промяна от S_D_K на Чет 14 окт 2010 22:04, променено общо 1 път.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голямата загатка Golf IV
прилича ми на истински електро проблем!
нали не мислиш че подобно нещо би могло да се реши през нета, без дори да си отворил корите под волана и да си погледнал?
може да са маси на релета, може да е всякаква бълвоч, но ако не искаш да се подпали и да изгориш ритуално те съветвам да обърнеш внимание на това, което не е оригинално сложена електроинсталация по колата ти.

нали не мислиш че подобно нещо би могло да се реши през нета, без дори да си отворил корите под волана и да си погледнал?
може да са маси на релета, може да е всякаква бълвоч, но ако не искаш да се подпали и да изгориш ритуално те съветвам да обърнеш внимание на това, което не е оригинално сложена електроинсталация по колата ти.

Корите са вече свалени.Чува се опит за работа на някое реле и сигнал на някои зумер.Проблема се издирва,но за момента неоспешно.
Последна промяна от S_D_K на Пет 15 окт 2010 13:20, променено общо 1 път.
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
супер
!!!

Подобни коментари от сорта не са ми нужни(DimoNN)Ако имате да кажете нещо по темата даваите.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”