ПОМОЩЩЩ....
вчера се мачих да си поправя централното тай като не ми отключваше дясната врата (става вапрос за голф 4 три врати 99 година 1.6 есер)с много мака и крав успях да сваля бравата но не успях да я разглубя (свалянето на бравата го направих с цел да я почистя и смажа) таи като не успях да я разглубя пождигнах пластмасата на централното и го удавих сас спреи за смазка по са6тия начин и бравата.след което всичко си бече много добре като изклуча малкия проблем че не ми светеха лампите на платфона ли как се нарича незнам... след това изникна и втория проблем задеистването на алармата.по принцип не ми е проблем че лампите ми не светват при отваряне проблема ми е алармата смятатече по някакав начин ако напраскам бравата отстрани на на езичето с контактен спреи е вазмойно да се оправи или да свалям на ножо корите и да окася синия и червения кабел които утиват от централното кам бравата понейе сас отварянето на самата брава за да смеля микроключето или само за да почистя сам сигорен че няма да се справя.ако има някои др. метод по дойто мога да прекратя писукането на алармата моля пишете.
проблем с микроключето на врата и задействане на аларма
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: проблем с микроключето на врата и задействане на аларма

Първия е този: http://www.bukvar.hit.bg/ (или друг подобен)
След като усвоиш материала - можеш да прегледаш и тази тема:
viewtopic.php?f=6&t=23478&start=0
Устройството е същото.
Re: проблем с микроключето на врата и задействане на аларма
Направо може да шунтираш тва микроключе в бравата ти, и да сложиш едно бутонче като на лада челно срещу вратата отпред при пантите. Не е много красиво, но в пъти ще си улесниш живота.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”