Golf 3 GTI-лагери
Golf 3 GTI-лагери
Колеги,предполагам че всеки знае че няма отърване от задните лагерите на Голф 3!Те са ми като консуматив!На 16 000км ги сменям-е гати това нормално ли е?!Помогнете и кажете кажете какво да правя?Какви лагери да си взема?Има ли нещо друго да ги разбива?
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Golf 3 GTI-лагери
Същото и при мене, ям дръво с тея лагери(задно окачв.изрядно).Следващия път съм решил да ги купя по номера от лагерджийски магазин-FAG, SKF най-скъпите защото има "избор"
.Демек няма да ги взема от авточастар.Ако си от София щи пиша къде да се завлечеш, да питаш 

- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
ами колега какви лагери си купуваш
аз примерно винаги залагам на хубавите марки макар и малко по скъпи но поне знам че искарват доста
винаги по евтиното ми е излязло по скъпо

аз примерно винаги залагам на хубавите марки макар и малко по скъпи но поне знам че искарват доста
винаги по евтиното ми е излязло по скъпо

- stigaawee
- Автомобил:
- Двигател:

- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
ние в сервиза използваме окомплектовка на Рувил (Ruville) или IPD .Първите идват с лагер Koyo, вторите с FAG .И на моята кола съм с такива (Пасат В3) и на доста клиенти съм слагал...ник'ви грижи няма и на доста повече от 16 000 както за предни,така и за задни. Разбира се трябва от време на време особено 200-300км след смяната, да хвърляте по едно около как е луфта им,за да се натегнат още малко,ако трябва.

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Ми супер, ма явно има и няква беля в ъглите на тоя гром отзад, та ги съсипва скоропостижно. 

- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Или кофти лагери,или неправилен монатж (оставени доста хлабави,в следствие на което от дупките стават на нищо) или криви шенкели,при което се натоварват двата лагера един спрямо друг.
Принципно ако има изестване на задния мост,ще се види при реглаж на предница,понеже се гледа геометрията на задния,който пък заводски не се регулира (иначе дефакто се подлагат едни пластини за вкарване в допуск на старничния наклон).

Принципно ако има изестване на задния мост,ще се види при реглаж на предница,понеже се гледа геометрията на задния,който пък заводски не се регулира (иначе дефакто се подлагат едни пластини за вкарване в допуск на старничния наклон).

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”