проблем с касетофон
- panevGT
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с касетофон
привет колеги,реших да се допитам до Вас по моят проблем.във голфа ми е монтиран касетофон Форд,при смяна на акомулатор,касетофона иска код за въвеждане.сестра ми не е знаела тва и в момента в които трябва да въведе кода,тя натиска произволни копчета и го блокира.как мога да го разблокирам,имате ли идея?благодаря предварително!
- shako
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с касетофон
иди при някои които разбира от тези неща те си имат кодове за защита против кражба
- panevGT
- Автомобил:
- Двигател:
аз кодът го зная,но не ме допуска да го въведа..
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Разкодиране
20лв
Неможеш избяга от това!

Неможеш избяга от това!
Прочети тази тема ... http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... &sk=t&sd=a
повечето неща са за някакви кодове ама има писано и за твоя провлем

- panevGT
- Автомобил:
- Двигател:
ford keycode пише на касетофона
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Kun4a написа:Прочети тази тема ... http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... &sk=t&sd=a
Интересна тема,но доколкото разбирам нашето момче или по скоро момиче го е блокнала!
Пък това става,ако набереш 10 пъти грешен код!В русе на една приятелка на фокуса стана така,и с калкулатори нестава ако е блокнат!Трябват да се извадят два чипа и се закачали на програматор,после се извлича бин фаил и се обработва и чиповете обратно в кастофона!Взеха 25лв или 20 за услугата,а другото предложение беше да го предотстъпим на човека срещу 20лв и да си купи друго цд с мп3.Само че тя имаше управление от волана и реши да го прави!
В темата имаше нещо от рода на "остави го да поседи няколко часа, може да се сети да ти поиска да въведеш кода". Не знам дали е възможно, но не пречи да се пробва 

panevGT написа:ford keycode пише на касетофона
А м/у Ford и keycode ,няма ли някакви цифрички

И какво пише на дисплея .
В зависимост колко грешни кода са вкарани ,може и да е блокиран за известно време ,а може и да не даде повече да вкараш код колкото и да го чакаш ,в последния случай само с програматор се деблокирам .
- panevGT
- Автомобил:
- Двигател:
не колега,няма никакъв номер,само това пише.може ид а има някакъв сериен номер които да е одзад някъде,но аз не мога да го сваля тоя касетофон,зада видя това.сестра ми не е вкарала няколко грешни кода,просто като са и излезли тиренцата,тя натиснала някакви копчета произволно и тиретата спрели да мигат...засега проблемът ми е актуален:)
Без точния модел е трудно да ти се даде точен отговор ,но пробвай да го изкл. и после вкл. ,ако не ти мигат тиретата ,го остави да постои вкл. ,след известно време (от няколко мин. до 1-2 часа) ,може и да даде да вкараш кода. Ако и след чакане ,не даде ,на майстор 

- panevGT
- Автомобил:
- Двигател:
тъкмо това сторих,включих го и преди мача по ТВ,ще видя какъв ще е резултата в гаража
ж моя полза или в полза на тъпото касетофонче....даже се замислям дали дане го сменя с нещо по-добро 2 ръка,вместо да го водя по маистори...

- panevGT
- Автомобил:
- Двигател:
проблемът е решен,касетофона стоя над 1 4ас включен и тиретата започнахад а ммигат,въведох си кода и сега всичко е точно.благодаря на хората взели участие по темата.живи и здрави!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”