Здравейте,
От вчера съм горд собственик на по горе посочения Пасат.Нямам думи просто, велика кола е това.Та въпроса ми е следният. Има ли възможност да се погледне ангренажа в какво състояние е.Ще го сменя след около 1000 км пробег, но ме е страх да не се скъса.
Въпрос относно ангренажен ремък на Пасат Б5 1.8 5V 1998 г.
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос относно ангренажен ремък на Пасат Б5 1.8 5V 1998 г.
Вдигаш предният капак.
Махаш пласмасовия капак върху двигателя.
И след това махаш пласмасовия капак върху ремъка.
Сега вече можеш да видиш ремъка.
Махаш пласмасовия капак върху двигателя.
И след това махаш пласмасовия капак върху ремъка.
Сега вече можеш да видиш ремъка.
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
И поглеждаш на аватара ми да добиеш представа как се сменя ...
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
ЕЕ не го плаши, маската не се сваля, само се дърпа леко навън.За един час работа всичко.
Значи може да се добие представа за състоянието.Ще го карам на някое майсторче да го погледне.Мерси за отговорите.Никога не съм карал такава кола и ще съм ви благодарен и за в бъдеще да ми помагате.
- vladobg78
- Автомобил:
- Двигател:
Честито колега,
да си я караш със здраве и безаварийно
Според мен ангранажа го сменяй при всички положения и виж в какво състояние е обтегача - при мен беше заминал като я взех. Другото нещо, което трябва да погледниш при този пасат са носачите - обикновено колите от западна европа идват тук с по някой заминал носач, защото там не им се занимава на хората да ги сменят.
да си я караш със здраве и безаварийно

Според мен ангранажа го сменяй при всички положения и виж в какво състояние е обтегача - при мен беше заминал като я взех. Другото нещо, което трябва да погледниш при този пасат са носачите - обикновено колите от западна европа идват тук с по някой заминал носач, защото там не им се занимава на хората да ги сменят.
Да попитам пак, Пасата не ми вдига градусите до 90, най много около 70 качва и то при много пътуване.Примерно от Пловдив до Враца не ми качи повече от 70 градуса.Трябва ли задължително да ми вдига на 90 градуса.Термостата ли е за смяна.Може ли да се провери термостата дали е здрав.Благодаря ви предварително за отговорите.
- nasttii
- Автомобил:
- Двигател:
сменявай термостата и всичко ще си доиде както трябва а иначе относно дали трябва да е 90 да това е работната темп. на двигателя