Използвате ли сервизна книжка?
Re: Използвате ли сервизна книжка?
Ао сметнем и горивото което сме изразходвали направо ще ида да се застрелям, или да пия една студена вода. 

- Golfer_pz
- Автомобил:
- Двигател:
А как става това с вкарването на данните че нещо не мога да се оправя...

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Трябва да се използва книжка или какъвто и да е метод за записване на ремонтите за да се знае как се кара кората, колко струва годишно и какво човек би променил, за да му излиза по-изгодно. Аз си водя отчет откак съм я купил преди 4 години.
- Dare_16V_9A
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: AFN1996 1991
И аз попринцип не ползвам но е хубаво да я има човек и да си записва защото всеки забравя кога какво е сменил а и едно ли е че да се запомни!Именно добрата поддръжка на колата се дължи на смяната на консумативите и др. в определения им за тях пробег!
Така че реших да почвам и аз да си записвам,намерих един тефтер оригинален на VW и в него ще се водат записките
Така че реших да почвам и аз да си записвам,намерих един тефтер оригинален на VW и в него ще се водат записките
E чак пък да се записва кога сам сменял амортисори или съединител няма смисал. То само най важното маслото и и масления филтър това е.Нищо не е вечно на този свят. Няма да кареме едни и същи коли освен ако не я запазиш в наследство, може внуците много да и се зарадват .
Хората вече на ток и водорот карат там няма масла и филтри.

Хората вече на ток и водорот карат там няма масла и филтри.

- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
theultimate написа: ...
нема страшно колега сметнал съм,че една петичка ми трябва за да се кача да се возя на нея така че съм се гръмнал вече

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”