Error ACC line на Pioneer
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
Error ACC line на Pioneer
Зарибих се от тази тема http://peugeotclub.info/forum/viewtopic ... 63&t=25960 и направих описания кабел. Заработи без проблем, но като премина 26 на усилването и ми изписва Error ACC line. Всичко продължава да си работи, но тоя надпис седи на дисплея и не мога да видя какво показва. Изключих кабела, но надписа пак се появява когато свири сидито, на радио няма проблем. Само като мина 26 на усилването. Благодаря предварително на всички отзовали се.
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Re: Error ACC line на Pioneer
lozan67 написа:Зарибих се от тази тема http://peugeotclub.info/forum/viewtopic ... 63&t=25960 и направих описания кабел. Заработи без проблем, но като премина 26 на усилването и ми изписва Error ACC line. Всичко продължава да си работи, но тоя надпис седи на дисплея и не мога да видя какво показва. Изключих кабела, но надписа пак се появява когато свири сидито, на радио няма проблем. Само като мина 26 на усилването. Благодаря предварително на всички отзовали се.
Провери си масата на плеера от там може да ти е проблема
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Error ACC line на Pioneer
Благодаря на колегите vlado_882 и mafiacartel за бързите отговори. Наистина проблема се оказа захранването. Плеяра ми е монтиран на мястото на пепелника. Мястото е много удобно за въртене на копчетата и с подходящо капаче имитира пепелник, с което го крие от крадците. Но при монтажа кабелите се нагъват доста. Между евробуксата и буксата на плеяра са разположени два дросела, три бушона и едно предпазно съпротивление. Когато го извадя и кабелите не са намачкани си свири на макс без грешка, но като го напъхам обратно пак почва да отчита. Ще прегледам подробно къде не дава готина връзка.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”