tisho_psg написа:Къде дават безплатен монтаж на гуми,като си ги купиш нови?
В Перник

tisho_psg написа:Къде дават безплатен монтаж на гуми,като си ги купиш нови?
tisho_psg написа:Ето от къде ще си купя гуми следващия път/само ме съмнява,че цената за монтажа е хваната в цената за гумите/
IceHeart написа:tisho_psg написа:Ето от къде ще си купя гуми следващия път/само ме съмнява,че цената за монтажа е хваната в цената за гумите/
При полужение че ще си вземеш гумите от даденият сервиз/магазин за гуми, много ясно че си слага и монтажа на гумите. Те казват че е безплатно, ма като си платиш гумите си плащаш и монтажа, така че все тая! Или ние сме по-умни ще си вземем гуми от едно място и ще отидем на друго да ги монтират![]()
А относно за гумите лично аз нямам зимни гуми, щот не шофирам зимата!
А до колкото съм разпитвал шофьори, познати и гумаджии! Всеки казва че новата гума си е нова. АКО шофираш много хубаво да не караш с гуми над 2 сезона!
tisho_psg написа:IceHeart написа:tisho_psg написа:
![]()
Убаво де,дай пример къде точно ти си си купил нови гуми и са ти ги сложили без да искат пари за монтажа?
tisho_psg написа:IceHeart написа:tisho_psg написа:Ето от къде ще си купя гуми следващия път/само ме съмнява,че цената за монтажа е хваната в цената за гумите/
При полужение че ще си вземеш гумите от даденият сервиз/магазин за гуми, много ясно че си слага и монтажа на гумите. Те казват че е безплатно, ма като си платиш гумите си плащаш и монтажа, така че все тая! Или ние сме по-умни ще си вземем гуми от едно място и ще отидем на друго да ги монтират![]()
А относно за гумите лично аз нямам зимни гуми, щот не шофирам зимата!
А до колкото съм разпитвал шофьори, познати и гумаджии! Всеки казва че новата гума си е нова. АКО шофираш много хубаво да не караш с гуми над 2 сезона!
Убаво де,дай пример къде точно ти си си купил нови гуми и са ти ги сложили без да искат пари за монтажа?
BG_POLICE написа:Веднага ти давам примерМиналата година в края на октомври си взех четири броя гуми Клебер зимни 195/65/15 за по 100 лева гумата и в тези пари ми включиха монтажа, демонтаж, баланс и нови винтили
![]()
P.S. Разбира се това не е за всички клиенти, просто си имам приказка с шефа на Центъра ЕВРОПА на ул "Любляна"
zikko написа:Alek, StS, благодаря ви, колеги! Иначе номера на двг. e AEF... След като това е ориг. размер на джантата и този на гумата, би следвало при подмяна на джанти и гуми да ги калкулирам с тези размери, а не с тези, с които съм в момента - за гумата 165/70/13? За гумите вече съм се спрял на Fulda KRISTALL MONTERO 3 и мисля да ги взимам... Имаше тема специално за тази гума, но там не се споменаваше, какво пише на самата гума като производител! Някой ако има от същите да пише, за да не взема някой ментак!?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 45 госта