Някои знае ли от какво се получава конденза по халогените(фаровете за мъгла) и също така по ,,фалшивите,, фарове от четворка на някои троики и защо не се получава тъкъв по оригиналните фарове. Ако темата не е за този раздел моля да бъде преместена.
mod edit: wili98
пипнах заглавието.
Koнденз по халогените
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Re: Koнденз по халогените
Achim Lauritzen написа:Някои знае ли от какво се получава конденза по халогените(фаровете за мъгла) и също така по ,,фалшивите,, фарове от четворка на някои троики и защо не се получава тъкъв по оригиналните фарове. mod edit: wili98
Колега при всички се получава. С времето материалите стареят. При ментетата по-рано, а при оригиналните по-късно. Погледни да не е хвръкнало камъче и леко да е пукнало някъде халогена. Погледни там където е залепено стъклото да няма пукнатина. Обикновенно от там влиза влага. Както казаха колегите мини ги с безцветен силикон-влагоустойчив.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Achim Lauritzen написа:Самите халогени отдолу на рефлетора имат по една дупчица,сигурно от там влиза вода.Ще ги мина със силикон и ще пиша за резултата
Има нещо в тва с дупчиците, аз ги запълних със силикон и след тва започнаха да кондензират

Обяснявам си го така: не че влиза вода, ами просто от разликата във външната и вътрешната темература се опразува конденз и ако от някъде влиза въздух то тогава не би трябвало да има.

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
CellNet ™ написа:Има нещо в тва с дупчиците, аз ги запълних със силикон и след тва започнаха да кондензират![]()
Обяснявам си го така: не че влиза вода, ами просто от разликата във външната и вътрешната темература се опразува конденз и ако от някъде влиза въздух то тогава не би трябвало да има.
е тва е верния отговор пичове, а като има дупка температурите се изравняват по-лесно, сеш се?
като ви се запотят стъклата по време на дъжд кво праите? - сваляте джама, или пускате да духа, нали?
айде нема кво да умувте повече
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:аз имах проблем с единия мигач отпред и единия страничен, и с една тънка бургия ги пробих по ръбчето на стъклото и се оправи![]()
и аз пробих единия си преден мигач (боргия ф3), за да се оттича, защото е пукнат и беше станал на аквариум

имам друг мигач, но не ми се сменя, а това засега помага