Крадци в ж.к. Надежда!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Крадци в ж.к. Надежда!

Мнениеот zografski » Нед 17 окт 2010 16:28

Колеги със скръб ви съобщавам, че снощи мойта и още 20тина коли са били разбити в надежда 1. Искам да ви предопредя да внимавате и да не оставате нищо ценно в колите си, защото боклуците не спът. Има голяма банда която действа в квартала и разбиват подред без да се церемонят. Моля бъдете бдителни особенно нощтно време, случайно някой ако хване някви бандити или има информация моля съобщете защото съм бесен и искам да си получат заслуженото т.е. :beat_butt2 придружено с малко еб**е и сръбска музика... Аз лично от тази вечер ще бодувам и няма да се успокоя докато някой не го изяде ! Ако има и др. потърпевши от надежда нека пишат в тази тема и щом полицията не може да се справи нека ние направим нещо.
Благодаря ви за вниманието!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Re: Колегите от ж.к. НАДЕЖДА ВНИМАНИЕ!!!

Мнениеот Pichaga » Нед 17 окт 2010 18:14

това е работнически квартал бавно и спокойно, превръщащ се в гето...крало се и ще се краде
два пъти са ми разбивали колата там, за каст,фона...от години колата ми спи на платен паркинг...няма спасение
наркомани и алкохолици, изметта на софия и българия

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Нед 17 окт 2010 18:27

Pichaga написа:това е работнически квартал бавно и спокойно, превръщащ се в гето...

Еее, къде остави Люлин и Обеля:-)
Криза е, всички работници по строежите останаха без хляб ама и без желание да се върнат по родните си места. Младите студенчета също. И като няма хляб...За наркоманите си е ясно

@zografski - опасявам се, че дори и да будуваш те едва ли ще се върнат пак да претарашт същите коли

Потребителски аватар
stefo93
Автомобил: MB 124 coupe
Двигател: 2.0 16v

Мнениеот stefo93 » Нед 17 окт 2010 18:34

не само в надежда има такива работи. Оная нощ към 23:15 часа поглеждам да вида колата седи ли долу и гледам как 2ма с качулки обикалят наред и оглеждат колите. И след това се разделиха и изчезнаха. Имах самнение че ще се върнат да си вземат това което са си харесали, но за сега нямаме изпищял човек. (за ж.к. Дружба 2 става въпрос) Но всичко идва от хубавата ни държава и от хубавото улично осветление което го няма :banghead:

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Re: Крадци в ж.к. Надежда!

Мнениеот bobocamaro » Нед 17 окт 2010 18:40

zografski написа:Колеги със скръб ви съобщавам, че снощи мойта и още 20тина коли са били разбити в надежда 1!

Мръсни копеленца са колега, но ги мързи да пласират надалеко.Обиколи заложните къщи из квартала, ще си познаеш нещо със сигурност.На Станкето да има, няма поне 10 броя такива заведения.

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Нед 17 окт 2010 20:41

Знам ги на станкето всичките. Колкото до това дали ще се върнат честно да ви кажа мисля, че бандата е местна тука от квартала, защото всеки ден има разбити коли. Явно си е хайка и действат на ред. Сега е момента да им върже и да има :beat_butt2 . Темата е просто като предупреждение за съкварталците, че всяка вечер има кражби и то не само по хубави коли. Едната от тези която беше разбита с мойта е набор 90 сигурно некво изтърбушено рено дето няма кво да откраднат, но за белята му бяха срязали кабелите за акомулатора отделно счупен джам и разправии. Незнам но ще става мрак ако ги засека през тези будни нощи които съм запланувал :bishop . Може пък на някой да му излезе късмета и да получи нещо което не е бил планувал...

Потребителски аватар
sweetlulu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sweetlulu » Нед 17 окт 2010 20:44

Абе лошото е че са навсякъде, за две седмици ми разбиха два пъти багажника на Пасата, веднъж в Красна поляна, и веднъж в Св.Тройца. :x
Няма спасение в гаража или на платен паркинг, и пак не е сигурно. :banghead:

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 17 окт 2010 21:36

Крадците не са само в надежда а навсякъде!
Утрепките нямат свършване :banghead:

Потребителски аватар
svetlio86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот svetlio86 » Нед 17 окт 2010 22:12

здр от надежда бл 313 съм преди около два месеца нещо неми се сшеше и излязох на балкона да изпуша една цигара беше около 2;20 и гледам двама дришняри обикалят и оглеждат колите спряха се на една с-класа (на която след няколко дни зачезнаха огледалата) и аз от там се извиках търсите ли нещо бе мама ви да е....а и тея от там се на..аха и запалиха подметките лощото е че балкона ми е от към улицата а входа от другата страна и трябва да обиколя целия блок за това не излязох с бухалката така че колеги наблюдаваите си колите

Потребителски аватар
stefo93
Автомобил: MB 124 coupe
Двигател: 2.0 16v

Мнениеот stefo93 » Нед 17 окт 2010 22:17

svetlio86 написа:здр от надежда бл 313 съм преди около два месеца нещо неми се сшеше и излязох на балкона да изпуша една цигара беше около 2;20 и гледам двама дришняри обикалят и оглеждат колите спряха се на една с-класа (на която след няколко дни зачезнаха огледалата) и аз от там се извиках търсите ли нещо бе мама ви да е....а и тея от там се на..аха и запалиха подметките лощото е че балкона ми е от към улицата а входа от другата страна и трябва да обиколя целия блок за това не излязох с бухалката така че колеги наблюдаваите си колите

колега дядо ми има Ц класа и преди 2 3 месеца ни свиха огледалата. За наш касмет нещо ги е изплашило и едното беше само на болче отстанало. И се почна по мъките защото застрахователите не го покриват при кражба. Иначе ни казаха че на централна гара ги продават бакшиши тея огледата, а и са доста скъпи ново е към 400 500 лева. Няма спасение от такива хора :beat_butt2

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Нед 17 окт 2010 22:33

Аман бе.. :censored: ... :beat_butt2
Pichaga написа:...от години колата ми спи на платен паркинг...няма спасение
наркомани и алкохолици...

И нашата кола беше на платен паркинг докато бяхме в София..няма как. Или някой крадец ще ти разбие колата..или доброжелателен съсед ще ти я надраска ( за кеф или защото си спрял на мястото му ). Няма оправия !!! Дори и в гараж да си я държиш пак не е сигурно.... :не:
Хули е прав... крадците са навсякъде :!:

Потребителски аватар
focke-wulf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот focke-wulf » Пон 18 окт 2010 8:14

В ж.к. Толстой (дефакто част от Надежда)пък е още по-зле! По-точно преките, около 54-то училище - там се краде постоянно!И то не само ЦД плеъри - джанти, спойлери, ножове,лайсни, чистачки, абе каквото се сетите.
МВР гръмко обявиха преди време, че се хванали бандата, правеща поразиите в този квартал, ама нъцки - мизериите продължават.

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Пон 18 окт 2010 8:23

Тая тема ще стане една говорилня.......
Последния колега е прав!
Всичко се краде в Надежда, а за съжаление мисля, че тази зима ще е пика! death

Потребителски аватар
zografski

Мнениеот zografski » Пон 18 окт 2010 10:59

За това предлагам на надежденските си съседи да започнем война с тази улична дребна престъпност ... :evil:
И щом полицията не може да ги хване или ги прекрива нека го направим както ние си знаем ч/з саморазправа.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 18 окт 2010 11:01

Само да спомена че живея в Люлин и НЕ си свалям панела на ЦД.!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”