Много красив и нежен изглежда, това определено не е типичния пикап за товарене, товарното отделение беше сив металик без никакви подложки и/пластмасови елементи предпазващи го. Все едно да си купя новия Пасат и да го товаря по тавана и предния капак с железа... красиви никелирани брони типично в американски стил, но една драскотинка и отиват за нови, ремонт невъзможен. Вътре - голф 5,6 , комфортен, тих, с добро стерео, хубави стойки за чаши, осветление за товарното отделени, ел пакет нищо впечатляващо. 6 скорости, нищо ново, между 5 и 6-та 400об/мин разлика. Стабилен! въпреки височината си и ресорите се държи много прилично в завоите. Люля се повече от гумите, че са високи, което е нормално.
Все едно караш голф 5 ама си 2-пъти по-висок, прави впечатление на пътя, всички ни заглеждаха, мисля , че ако се ползва по предназначение за товари, селски труд, ферми и т.н. ще е доста модерен и на ниво автомобил, но като знам че сега се почва купуване с цел виж ме какво карам в града, ми смисъла е никакъв, по добре тигуан, туарег и т.н. изпълнението което карахме беше дизел, с нормални гуми и окачване, очаквахме нещо по - извън пътно

п.с. оплюхте го на външен вид, но мисля , че е нормално, и аз трудно свикнах с новия голф 5 , пасат В6, сега съм разочарован от Б7 но с времето свикваме че дизайна става изчекнат и се нагаждаме по него.