Съдиите на Световното под всякаква критика..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2025
- Контакти:
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2025
- Контакти:
Todo94 написа:Kaizer Soze написа:Пак пробутаха смотаните италианци напред![]()
А откаде си сигурен, че Италия през допълнителните 2 полуврамета нямаше да вкарат
Ясно е какви загуби ще се претърпят от постъпления ако италианските фенове се приберат в къщи - всичко е въпрос на пари.
P.S. "откъде" се пише Тодоре:)))
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Е тоз руснак ли къв е обърка цялото световно!Дузпа даже и български садия нямаше да свири при тази ситуация
Ама карай, да има, тои си е свикнал да си го ..... в ...... (за съдията става въпрос).Да не говорим за мача Португалия - Холандия, там вече беше шоу, да ти е кеф да гледаш жълто и червено, аз направо се чудя за какво я сваляше тая ръка садията

Ама карай, да има, тои си е свикнал да си го ..... в ...... (за съдията става въпрос).Да не говорим за мача Португалия - Холандия, там вече беше шоу, да ти е кеф да гледаш жълто и червено, аз направо се чудя за какво я сваляше тая ръка садията
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съдиите на Световното под всякаква критика..
Tishku написа:Вече не се сдържам.. просто нямат право по такъв начин да провалят играта! Ако няма санкции много много ще се ядосам , и ще се откажа да следя мачовете! Мисля си че един съдия трявбва да е безпристрастен,но досега такива не видях! Срам и позор...
Не знам от къде разбираш толкова от съдииство но ще ти кажа няколко неща.На един мач има между 80 и 150 отсъждания.Умножи тази цифра по мачовете които са се играли и ще разбереш колко нищожен е % на допуснати грешки.Само си припомни колко пъти дават повторения на засади които са отрязани ,като по компютър.Не искам да защитавам съдиите ,но не забравяйте ,че всеки допуска грешки.И ако не си бил долу на терена по добре не се изказвай неподготвен.И твърдение като "Мисля си че един съдия трявбва да е безпристрастен,но досега такива не видях!" са много много пресилени.
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Съдиите на Световното под всякаква критика..
dready написа:Не знам от къде разбираш толкова от съдииство но ще ти кажа няколко неща.На един мач има между 80 и 150 отсъждания.Умножи тази цифра по мачовете които са се играли и ще разбереш колко нищожен е % на допуснати грешки.Само си припомни колко пъти дават повторения на засади които са отрязани ,като по компютър.Не искам да защитавам съдиите ,но не забравяйте ,че всеки допуска грешки.И ако не си бил долу на терена по добре не се изказвай неподготвен.И твърдение като "Мисля си че един съдия трявбва да е безпристрастен,но досега такива не видях!" са много много пресилени.
Абе ти може да си ги защитаваш съдиите (нормално), ама пък да отречеш, че съдийството на това световно е меко казано безобразно...
За мен странното е, че и реномираните съдии правят глупости, да не говорим за тия , които повечето не сме ги чували.
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”