joromnt написа:barezifranko написа:Евреите са
ставам сутринта и една бела мечка ми тегли юргана
embi4a написа:Това, че зимите ще стават по-студени е вярно и се знае от отдавна. Поради парниковия ефект започва топене на ледовете от полюсите. ОТ огромното количество сладка вода, която влиза в световния океан солеността и минерализацията се понижава и топлото течение Гълфстрийм, което реално ни топли почти изчезва. Към момента течението е намаляло с около 20% - четох някъде но не помня къде. До 10 години ще изчезне напълно. И тогава ще започнат истинските зими.Лятото тогава ще е на 15 август от 12,00 до 15,00 часа
rosy написа: За много студената зима ше е вино...
dinkonikolaev написа:Като ме подсетихте за 2012:Тааааааа изкласяваме и зимата на 2011 и преди 2012 теглете заеми купувайте си каквото искате пък да се молим на бог да идва края на света
barezifranko написа:dinkonikolaev написа:Като ме подсетихте за 2012:Тааааааа изкласяваме и зимата на 2011 и преди 2012 теглете заеми купувайте си каквото искате пък да се молим на бог да идва края на света
Да ама ако не дойде искат връщане тези заеми
ivo_555 написа:В краен случай се самоубиваме!
parno написа:...вечер домашно червено вино ...
rosy написа:Между друго в нас тия дни намирам черни калинки с бели точки. Това дали е някакво предизвестие и ако да за какво
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта