до колко градуса,при нормално каране през лятото,трябва да загрява маслото и водата на г2 1.8 16v
mod edit: vaskoto1
г 2 -температурни питания
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Аз не съм точно с 1.8 16В .. но пак ако успея да ти помогна с моето мнение е добре
При мен темп-а на маслото (а сега е доста горещо вънка) до 110 според мен е нормално да се качи. А за темп-а на водата... 92-93 градуса при нормално каране мисля че е добре.. нататъка вече почва да става критично и опасно

При мен темп-а на маслото (а сега е доста горещо вънка) до 110 според мен е нормално да се качи. А за темп-а на водата... 92-93 градуса при нормално каране мисля че е добре.. нататъка вече почва да става критично и опасно
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
2
и борда показва масло 108-111 а на водата малко след средата и ми беше любопитно дали е нормално,защото td ми качва темп на водата до средата или малко под нея е и няма борд да ме притеснява
- zdr_spasov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На Джета-2 1.8 RP термометъра е само разграфен и няма цифри. Да не говорим, че няма и червен сектор за опасен за двигателя температурен режим ... Датчика и контролния светодиод на таблото са ясни.
Ей т'ва решение на VW не мога да го разбера.
Та във връзка с това и аз да попитам - в летните жеги какви са нормалните показания на уреда ?
Ей т'ва решение на VW не мога да го разбера.
Та във връзка с това и аз да попитам - в летните жеги какви са нормалните показания на уреда ?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”