Колеги кой модел ще е подходящ за челният прозорец на b5.5 предлагаха ми някакъв който пропуска 30% ,нещо ach50 от комфорт серията ,но може и да не съм чул.
Искам отпред да е леко затъмнена заради слънцето и насрещните фарове,едновременно с това полицаите да не виждат разликата...,но не мога да си избера модел от всичките видове ...
LLumar за челният прозорец?
- addic7ed
- Автомобил:
- Двигател:
Re: LLumar за челният прозорец?
Аз лично съм на предните странични с LLlumar който пропуска 70% от светлината, тоест 30% затъмнение. Мисля да сложа същото на предното, не си личи особенно, моето е цвят черен графит. До сега нито веднъж не са се заяли "чичковците" за фолиото, и денем и нощем. Момчетата които ми правих стъклата, на служебния си автомобил Aстра комби, са със 50% на челното, предни странични са без фолио и задните са им на 92% процента затъмнение и да ти кажа и челното им не си личи и денем и нощем, но около точките по ръба на стъклото са го сушили доста време, за да не си личат и те. Ако сложиш от 30 до 50% няма да имаш проблеми според мен, но зависи колко са ти затъмнени останалите стъкла и колко ти е светъл/тъмен салона(заради оптическата илюзия)
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Ако се сложи дори и най-светлото фолио на предните прозорци,а отзад е тъмна ще си личи ,защото назад е тъмна.Аз за това се чудя още дали да си слагам и на предния,защото моята отзад е с 22% преминала светлина а отпред на вратите ми е със 70%,та се чудя дали и прения да не го направя с него,ама може да почнат да се заяждат господата с фуражките.
Ефекта на фолио се усилва още повече когато е тъмен салона и си става тъмница.Другия вариант,за да не бие много на очи е отзад да е с най-тъмното,а отпред с най-светлото,защото тогава контраста е голям и не се забелязва разликата на предните стъкла
Ефекта на фолио се усилва още повече когато е тъмен салона и си става тъмница.Другия вариант,за да не бие много на очи е отзад да е с най-тъмното,а отпред с най-светлото,защото тогава контраста е голям и не се забелязва разликата на предните стъкла
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
Ами моята в момента навсякъде е с най-тъмното
,но отпред (отстрани)го махам от време на време ,защото ми кипва в един момент
и не мога да взема решение хем искам да не се вижда отпред(челното)хем пък не искам всеки път да си утроявам проверките на полицаите,които са постоянни в обяснения

и не мога да взема решение хем искам да не се вижда отпред(челното)хем пък не искам всеки път да си утроявам проверките на полицаите,които са постоянни в обяснения

- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
Някой друг с люмар няма ли дори на другите проценти да ме ориентира към кои да се насоча 

- bulaki
- Двигател:
- Контакти:
Само да добавя,че аз не съм с LLumar,а съм със Sun-tek,даже тея дни си мисля да слагам и на челния прозорец,само не знам с кое да си го направя-дали с 5 г гаранция или с 20 г гаранция,че това с 5-те ми се вижда по-светло от това с 20-те и няма да бие много на очи
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
addic7ed написа:Аз лично съм на предните странични с LLlumar който пропуска 70% от светлината, тоест 30% затъмнение. Мисля да сложа същото на предното, не си личи особенно, моето е цвят черен графит. До сега нито веднъж не са се заяли "чичковците" за фолиото, и денем и нощем. Момчетата които ми правих стъклата, на служебния си автомобил Aстра комби, са със 50% на челното, предни странични са без фолио и задните са им на 92% процента затъмнение и да ти кажа и челното им не си личи и денем и нощем, но около точките по ръба на стъклото са го сушили доста време, за да не си личат и те. Ако сложиш от 30 до 50% няма да имаш проблеми според мен, но зависи колко са ти затъмнени останалите стъкла и колко ти е светъл/тъмен салона(заради оптическата илюзия)
колега може ли да те помоля да ми направиш някоя друга снимка на страничните ти,които са на 70 %,че днеска гледах пак 1 час и пак не избрах спрях се на серията atc50 63% за челният ,но ми се вижда ,че може и да е тъмен и не мога да преценя.....
п.с. опитал съм се да пусна лично,ама съм сменил бутоните

- ormesh
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
момчета има едно ново фолио на sun-tec много добро и е на 15% затъмнение. Това е най-новото и го има този от рогачево аз съм си записал час да ми слага. Лично той си има на предния прозорец и масово започнаха да слагат и няма никакви проблеми. По принцип и за по тъмно на челния няма как да имаш проблеми ако страничните ти предни нямат нищо. В случай аз имам навсякаде но това си е по моя преценка все пак 

- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
и на мене ми го предлагаха точно този процент и тази марка уж пак била американска,но сравнително по евтина от люмар и 3м...
иначе знам ,че миро слага на челния ,но не знаех ,че е точно с това,което ми предлагат и на мен ,даже се сещам за 1-2-ма авери с такова отпред,но пак ми се вижда светло...
иначе знам ,че миро слага на челния ,но не знаех ,че е точно с това,което ми предлагат и на мен ,даже се сещам за 1-2-ма авери с такова отпред,но пак ми се вижда светло...
- bulaki
- Двигател:
- Контакти:
Моя още не съм го направил иначе да съм се похвалил вече
.От на хората колите не ми остава време да си направя моя предния(челния) и на задния(че ми го сменяха задното стъкло преди 2 дни),защото в момента е без фолио и откачам,но утре то ще е снабдено/Само не знам дали пак ще ми остане време за предния да го налепя
.
Иначе Миро ще свърши перфектна работа за района на Варна.Който отиде при него няма да сбърка!

Иначе Миро ще свърши перфектна работа за района на Варна.Който отиде при него няма да сбърка!