Благодаря предварително.
ПП: Това ми е първо нарушение, тъкмо снощи гледах новините и бях кандидат за "златен талон"

blinder написа:Ш.К. е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за да се преиздаде, след подняна на Л.К. - имам административен акт за това, че не съм спазил закона.
Ходи се в КАТ София и подаваш една молба за изстегляне на шофьорското ти досие от КАТ Ямбол и се чака един месец, за да пристигне в София (все пак са около 350км., няма как по-бързо да стане).
Аз още го ям, защото не си бях сменил книжката и талона, изтеглих си досието тук и се ударих и ми взеха талона и сега всеки ми казва, че трябва да ида при другия.Та няма да карам кола още малко, та да видя дали след като ми е тук досието, няма да ми е всичко тук.
Ти иди с акта в КАТ София и питай, ако е тук си готов, ако не е ще те напътстват
myrshavija написа:blinder написа:...
Аз съм подал молба за прехвърляне на документите в КАТ София много отдавна, но ШК нямам намерение да сменям. От тогава са ме глобявали няколко пъти и никой от зелените човечета не е казал, че трябва да си я сменя. Редно е да добавя, че се случва често да си забравя синия талон в другата чанта или портфейл и тогава ми добавят 10 кинта към глобата.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 61 госта