Русенски срещи - архив
Re: Русе - Локални срещи
Ели, а ти с какво ще идваш на срещите? Съвсем случайно попаднах на обява, че продавате ПОЛОвера... Освен ако не е фалшива.
- EliPavlova
- Автомобил:
- Двигател:
Jettix написа:Ели, а ти с какво ще идваш на срещите? Съвсем случайно попаднах на обява, че продавате ПОЛОвера... Освен ако не е фалшива.
ПОЛОвера се продава, той не е мой, а на приятелката на Калин. Аз си имам Голфи

EliPavlova написа:Аз си имам ГолфиА и при нужда все ще се намери кой да ме вземе... не бой се за това
Съмнение няма. То остана на среща на VW да отидеш пеш

- izzmamata
- Автомобил:
- Двигател:
Jettix написа:Съмнение няма. То остана на среща на VW да отидеш пешДето се вика на ръце ще те носят и пак ще си на линия
Питай Елито как отидох на последната

Мартине аз искам само талонче , че да се водя талон газар
а и си ги събирам 

- EliPavlova
- Автомобил:
- Двигател:
Като за първи път... дойде с градския транспорт. На обратно Влади го прибра.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.
Последна промяна от Barboukov на Пет 29 окт 2010 23:00, променено общо 1 път.
Аз нямам претенции важното е да се почне отнякъде
Няколко пъти се разминавам със срещите ама нямаше начин да дойда по-навреме. Надявам се вече да успея да се включа.

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Barboukov написа:И аз така казвах, ама взеха да ме хващат, че блъфирам.По-добре идвай и не си навличай гнева на динозаврите.
То при мен проблема не е, че не съм идвал а, че идвам късно. Просто имам ежедневен ангажимент по времето когато започват срещите и се изсипвам чак към 19:20-19:30 и вече всички са си тръгнали. За последните 3-4 пъти всяка неделя бях на ОМВ с дребосъка и все не успявах да хвана поне края на срещата... Всъщност имам свидетел, че бях там но като не сме се виждали не можахме да се познаем

- vladrs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз останах без колица,червеният звяр замина за Бургас

- vladrs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Jettix написа:Barboukov написа:И аз така казвах, ама взеха да ме хващат, че блъфирам.По-добре идвай и не си навличай гнева на динозаврите.
То при мен проблема не е, че не съм идвал а, че идвам късно. Просто имам ежедневен ангажимент по времето когато започват срещите и се изсипвам чак към 19:20-19:30 и вече всички са си тръгнали. За последните 3-4 пъти всяка неделя бях на ОМВ с дребосъка и все не успявах да хвана поне края на срещата... Всъщност имам свидетел, че бях там но като не сме се виждали не можахме да се познаем

миналата неделя дойде една двойка със стикери към 19:40,да не си бил ти,защото ние бяхме седнали точно до прозореца и се чудехме кой е този юнак

vladrs написа:миналата неделя дойде една двойка със стикери към 19:40,да не си бил ти,защото ние бяхме седнали точно до прозореца и се чудехме кой е този юнак![]()
![]()
![]()
Ами възможно е да съм бил аз. Бяхме с дребосъка двамата. Сега остава да сте били компанията дето седнаха зад нас

Е влад той заминал за бургас ама ти си тука
а и съм близо то теб
така че не е проблем
бягане има оттърване няма