Ами явно колата ми не е горачка.Това лято и засекох разход газ до морето 8,42/100 за пробег 1200 км.Най-вероятно това се дължи на малката кубатура (1,6).
Прави ми впечатление по други форуми, че от "противниците" на газовите уредби най-много хора са изтъкнали, като причина неблагоприятното влияние върху двигателя.
Аз попаднах на една много обобщена статия по въпроса:
Газта лесно се смесва с въздуха и равномерно се осъществява пълнене на цилиндрите с еднородна смес, затова двигателят работи по-равномерно и по-тихо + Изгаряне. Газовата смес изгаря почти пълно, затова не се образува нагар на буталата, клапаните и запалителните свещи. + Стабилност на агрегатното състояние. Газта постъпва в двигателя в газообразно състояние и затова не измива масления филм от стените на цилиндрите и не променя маслото в картера. + Газта изгаря по-бавно от бензина и по този начин намалява натоварването на буталната група и коляновия вал, затова двигателят работи по-меко + Екологичност. Съдържанието на вредни вещества в изходните газове се намалява няколко пъти.
Цялата статия може да разгледате ТУК: 
http://www.mitsubishibg.com/index.php?lang=bg&do=4&id=26Според цитираните редове едва ли не се оказва, че е полезно за компонентите на двигателя да работи на газ.
Това не ви ли се струва ли странно?Несъмнено обаче статията е написана обосновано.
След тази статия, почвам да се замислям дали пък да не си я подържам вместо да я демонтирам.Не мога да кажа, че не ми пречи обаче, защото ми заема 1/3 от багажника.