Камери за скорост
- borledo
- Автомобил:
- Двигател:
Камери за скорост
Здравейте, иска ми се да попитам дали някой са го снимали с камера или изпращали ли саму глоба от камера със снимка... и дали е възможно ако са те снимали да разберещ всякакъв вид информация би била полезна!
Благодаря!
Благодаря!
- Съмнителният
- Автомобил: Bora 4 motion
- Двигател: BDE 2002
Re: Камери за скорост
Мен ме щракнаха на Ихтиман, но бях със служебната кола.Може би това ще ги забави малко, но очаквам честитка.
- Rqhovo
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1Y 1991
- Контакти:
Мен като ме снимаха полицаите ме намериха на работа, тъй като са ме снимали със служебната кола.Няма как да разбереш като ти я връчат честитката разбираш.Просто измъкване няма.Те ти показват (поне при мен беше така)снимката на колата и ти казват къде да се явиш за съставяне на акта.Един приятел като го снимали го намерили по адрес т.е. в тях.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Ами и на мене ми пратиха честитка на постоянния адрес. Преди една година се случи, не отидох и случая потъна. Имах няколко аргумента, 1.Пусната хвърчаща бележка в пощата. 2.Изтекла давност на събитието (консултация с адвокат) 3. Не се е подписал никой че е получил документа.
След случая нищо повече не последва....
Мисля че юли месец пак ме цъкнаха по малките часове на нощта покрай Търговище, но известие няма, а и бях със служебната... Така както отива и за тая снимка ще изтече давността ( В закона пише ,че в срок от 3 месеца от установяване на нарушението трябва да бъде съставен акт, в противен случай губи тежест. Е като ти пратят известие след 6 месеца... няма шанс)
Мисля че юли месец пак ме цъкнаха по малките часове на нощта покрай Търговище, но известие няма, а и бях със служебната... Така както отива и за тая снимка ще изтече давността ( В закона пише ,че в срок от 3 месеца от установяване на нарушението трябва да бъде съставен акт, в противен случай губи тежест. Е като ти пратят известие след 6 месеца... няма шанс)
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Пратиха ми честитка преди две години.Отидох в КАТ и не ми дадоха снимка-пуснаха ми клипче и се гледах какъв съм... 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Мен това лято ме снимаха, бързах за морето
още чакам, ама здраве да е
още чакам, ама здраве да е

- freestyler911
За мен е най добрия вариант да отлагаш , докато не видиш че няма накъде.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
freestyler911 написа:За мен е най добрия вариант да отлагаш .
Цитат:Не се образува административнонаказателно производство, ако не е съставен акт за установяване на нарушението в продължение на три месеца от откриване на нарушителя или ако е изтекла една година от извършване на нарушението.Край на цитата
Законо, поне за камерите, е наш човек.Отидете ли да се гледате, пипнат ли ви във офис/дом за да ви поканят на презентацията:свирено

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Отлагай да ходиш докато можеш... 

- freestyler911
Layer написа:вечер като те щрака камерта не се ли вижда светкавица.
Вижда се

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
freestyler911 написа:Layer написа:вечер като те щрака камерта не се ли вижда светкавица.
Вижда се, някак си зад тебе проблясва. И усещаш едно болезнено присвиване на задн*ка
Мен като ме снима си беше подобна като на фотоапарат само че много по силна
И ме снима отпред и усетих едно болезнено присвиване между краката

- Bordiur
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
freestyler911 написа:Ами и на мене ми пратиха честитка на постоянния адрес. Преди една година се случи, не отидох и случая потъна. Имах няколко аргумента, 1.Пусната хвърчаща бележка в пощата. 2.Изтекла давност на събитието (консултация с адвокат) 3. Не се е подписал никой че е получил документа.
Преди половон година имах препоръчано писмо (не пускам тото и не отидох да си го прибера).

Ако го намеря в пощата - директно в кофата.
До като не почнат да ги прибират с данака няма да се навия да отивам на крак да им ги плащам.

- borledo
- Автомобил:
- Двигател:
Значи в общи линии ако не ме намерят и минат 3 месеца да си свиркам спокойно... а взимат ли се точки ако вече няма на къде и се подпи6а? 

- borledo
- Автомобил:
- Двигател:
И на какво разстояние се вижда светкавицата защото аз видях един проблясък но на 2 3 метра от надлеза на магистралата точно в последния момент надявам се да не е светкавица ама маи само с надеждата ще си остана 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”