Някой ми дере колата за няма нищо
Re: Някой ми дере колата за няма нищо
Не се чудете че е старец. Това е стара практика от едно време така са правили нашите дядовци , а сега дупчат гуми и после върви на вулканизатор за 20 лева. 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Процента отвратителни хора в нашата държава за съжаление е много голям. Повечето са чичковци и дядовци, пропаднали хорица, бити карти и тн. Не се ядосвайте, вие ще си оправите пораженията за нула време, глупака който ги е направил неможе да си оправи главата 

hooligan_sk написа:Процента отвратителни хора в нашата държава за съжаление е много голям. Повечето са чичковци и дядовци, пропаднали хорица, бити карти и тн. Не се ядосвайте, вие ще си оправите пораженията за нула време, глупака който ги е направил неможе да си оправи главата

- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
И на мен ми се случва от време на време да си откривам нови умишлени драскотини по колата, но си реших проблема само като си спирам на платен паркинг.
Пред блока я държа само когато ще ми трябва,инак си е все на паркинга.
Пред блока я държа само когато ще ми трябва,инак си е все на паркинга.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
ако искате да видите кой дере коли, може да се ориентирате в тая тема
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Забравих нещо

-
- Автомобил:
- Двигател:
Само за голф ли има

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
върху моята пък си изхвърлят фасовете
сутрин ги рина с лопата
селяндури батка
спасение няма
сутрин ги рина с лопата

селяндури батка
спасение няма
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Мен пък редовно ми пукат гуми на голфа с шило. Малко да се паркирам към съседния вход и сутрин гледам по джанта некоя гума. Забелязах, че и други също горят по същия начин. Явно има некой дебил от съседния вход който си мисли, че е фанал господ за шлифера, но да не забравя, че Дявола го гледа отзад
Да не говорим за чистачките и емблемите (сега съм им сложил от тези лепенките за 2 лв). Явно проблема е в манталитета на някой индивиди.

Да не говорим за чистачките и емблемите (сега съм им сложил от тези лепенките за 2 лв). Явно проблема е в манталитета на някой индивиди.
- hooligan_sk
- Модератор
Mihailov78 написа:Мен пък редовно ми пукат гуми на голфа с шило. Малко да се паркирам към съседния вход и сутрин гледам по джанта некоя гума. Забелязах, че и други също горят по същия начин. Явно има некой дебил от съседния вход който си мисли, че е фанал господ за шлифера, но да не забравя, че Дявола го гледа отзад![]()
В кой квартал си колега? Да не е един бял бус?
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Не, имам син бус но той ми е където си строя къщата. В квартала ми е голфа, на него му пука гумите някой педер. Зоната е квартала.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Аман от простотия , колкото живота става по-труден по обективни причини , толкова повече се озлобяваме един към друг , вместо да си помагаме да "избутаме" някак , не знам , лоша работа .
Сори за ОФ-а .
Сори за ОФ-а .
-
- Автомобил:
- Двигател:
Замислил съм да търся гараж за колата. Вариантите са два - или под наем или да купя мой си. Под наем цените вървят около 50 лв. на месец, а съвсем на близо се продава подземен за 9500 лв. Обаче нямам толкоз пари и евентуално ще трябва да тегля заем. С лихвите обаче ще трябва да върна около 16000 за 5 години и ще трябва бая да се свия за тези 5 години, че да мога да плащам заема. Ако предположим, че взема под наем гараж за следващите 25 години при месечна такса 50-60 лв. то тогава ще достигна въпросните 16000 лв. за тези 25 години. Та май ще минавам на вариант под наем.
- hooligan_sk
- Модератор
dodo2000 написа:Замислил съм да търся гараж за колата. Вариантите са два - или под наем или да купя мой си. Под наем цените вървят около 50 лв. на месец, а съвсем на близо се продава подземен за 9500 лв. Обаче нямам толкоз пари и евентуално ще трябва да тегля заем. С лихвите обаче ще трябва да върна около 16000 за 5 години и ще трябва бая да се свия за тези 5 години, че да мога да плащам заема. Ако предположим, че взема под наем гараж за следващите 25 години при месечна такса 50-60 лв. то тогава ще достигна въпросните 16000 лв. за тези 25 години. Та май ще минавам на вариант под наем.
Не се заробвай така, след някоя година може да живееш на другия край на света

- elimn
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2004
Еййй
И мен ме сполетя нещастието, което носят тъпаците. Боя на 2 месеца няма! Колко години и никой не ми беше пипал колите. Снощи обаче някой неиздържал. Дори фара ми не са пожалили. От него, че до края на колата мнало слабоумното същество. Само искам да хвана един такъв, макар и на чужда кола, нищо друго неискам.
П.п. Това вече взе да ме кефи много:

П.п. Това вече взе да ме кефи много:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”