Поло 6Н2 въпрос..

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
rainoff80
Автомобил:
Двигател:

Поло 6Н2 въпрос..

Мнениеот rainoff80 » Сря 20 окт 2010 20:49

Привет колеги. След няма и месец от покупката на поло-то-1.4 MPI 2000г. се започва с питането. Търсих в форума, но не открих точно каквото ми трябва.
Бутона който е за рециркулацията на въздуха в купето не работи, и клапата стои в постоянно затворено?? положение, и прозорците са изпотени постоянно. Когато се натисне, бутона, той не прищраква както този, на климатика. Просто си се движи свободно. Незнам дали има значение-свети само бутона на климатика. (поне разбрах как се сменя крушката за подсвет на врътките на парното :) ) Някакви идеи?

Мерси предварително
Росен Райнов

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Re: Поло 6Н2 въпрос..

Мнениеот leavon » Чет 21 окт 2010 17:23

При натискане на копчето би трябвало да светне и аз чувам движението на клапа. Но мисля, че запотяването на стъклата не е свързано с това.

Потребителски аватар
delpi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот delpi » Чет 21 окт 2010 23:30

Колега, мисля че този бутон не работи и съответно не свети ако въздуховодите са ти нагласени към предното стъкло. Ако с врътката преместиш да ти духа в краката или към пътниците бутона ще започне са се включва, поне при мен е така...
И съответно както казва колегата преди мен е възможно запотяването на стъклата да не е свързано с това. Ако не си сменял скоро филтър на купето го смени, ще има коренна промяна в оправянето на изпотените стъкла.

rainoff80
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rainoff80 » Съб 23 окт 2010 12:25

delpi написа:Колега, мисля че този бутон не работи и съответно не свети ако въздуховодите са ти нагласени към предното стъкло. Ако с врътката преместиш да ти духа в краката или към пътниците бутона ще започне са се включва, поне при мен е така...
И съответно както казва колегата преди мен е възможно запотяването на стъклата да не е свързано с това. Ако не си сменял скоро филтър на купето го смени, ще има коренна промяна в оправянето на изпотените стъкла.

Колега благодаря. Беше прав за бутона. На Опел-а ми този бутон се включва при всяко положение, затова съм се объркал. А за стъклата-филтъра беше меко казано мръсен. Но в момента нямаше наличен за да го сменя. Понеделник ще пиша като сложа новия филтър. Още веднъж благодаря за мненията.

Поздрави
Росен Райнов

Потребителски аватар
delpi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот delpi » Съб 23 окт 2010 14:27

Доживях да помогна и аз на някой в този форум :D
Радвам се и се надявам да оправиш и изпотяването със смяната на филтъра!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”