Какви макферсони и амортисъори да сложа на Golf 3 96год.
-
paradoxkc
- Автомобил:
- Двигател:
Какви макферсони и амортисъори да сложа на Golf 3 96год.
Колата е Golf 3 1.8 бензин 96год. трябва да сменям предните макферсони и задните амортисъори.Казаха ми да сложа български макферсони или макферсони за пасат понеже били по здрави,какви да сложа?И амортисъори(задни) Zax маслени стават ли?Има ли смисъл щом сменям предни макферсони да сменя и предните амортисъори(правих шок тест на 50% са),приблизително колко още ще издържат?
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Re: Какви макферсони и амортисъори да сложа на Golf 3 96год.
Колко ще издържат предните зависи от това как ги караш и в какви дупки влизаш.Иначе за марка,която си избрал е доста добра.Аз заложих на задни Боге и предни Закс,засега съм доволен!
-
i3v3a3n
- Автомобил:
- Двигател:
че те предните са ти по важни от задните като сменяш едното по добре давай в компект инече след някой друг ден пак ще даваш пари
отпред газови закс или билщайн или каквато марка си избереш вече нищо не е истинско така че дреме ти
отзад маслени
сменяй и пружините вземи от пасат комби 92 ра година подсилени тъкмо така и ще я вдигнеш малко смени пружините и отпред и отзад
това последното и аз трябва да го правя ама ще видя кога .... има смисъл от това за 4 - 5 години каране и с оригиналните му прожини потроших сичко отдолу по наще дупки, прагове, пласмасарии разбих и амортисиорите
отпред газови закс или билщайн или каквато марка си избереш вече нищо не е истинско така че дреме ти
отзад маслени
сменяй и пружините вземи от пасат комби 92 ра година подсилени тъкмо така и ще я вдигнеш малко смени пружините и отпред и отзад
това последното и аз трябва да го правя ама ще видя кога .... има смисъл от това за 4 - 5 години каране и с оригиналните му прожини потроших сичко отдолу по наще дупки, прагове, пласмасарии разбих и амортисиорите
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
колега каква е разликата между преден макферсън и преден амортесьор.
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
може би колегата има в предвид предни опорни тампони на макферсона

-
paradoxkc
- Автомобил:
- Двигател:
Danny boy написа:може би колегата има в предвид предни опорни тампони на макферсона
точно така,грешно съм се изразил!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”