! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот Петре » Сря 29 сеп 2010 8:33

maxpayne написа:Забравих да спомена, че той е влязъл срещу движението
IMAG0167.jpg

Човече,на тази(този) им е позволено.Все пак мерцедес,но не забравяй и номера на колата-lucky numbers.Истински мафиоти и отрепки :не:
Даже и да я удариш,ти ще си виновен,по ред финансови причини

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 05 окт 2010 17:18

Днес слетобяд, ми се случи ковти случка! Влизам си в една уличка малко тясна беше само за 1 кола! На всякаде около тротоарите беше напъкано с автомобили само на едно място имаше свободно! И Тъкмо влизам в улицата (Тя не е забранена поне нямаше знак) и виждам вече в края на улицата едка каруца с кон оставена на средата на пътя! Приближих се изчаках 4 мин и не издържах и се разсвирих с клаксона 5 минути няма никой, идваше ми да сляза и да му бия един камшик на коня с каруцата, ма ме дожаля да не стане некоя беля и се наложи да давам назад и да си търся друга улица за моето предвижване! Нарпаво немога да проумея как може да има такива нищожества наречени хора, да си зареже каруцата с коня и да си отиде някаде си! Бре просто нямам думи!

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Съб 09 окт 2010 16:30

Абе не знам защо, ама при изключени фарове, ако дръпна лостчето за да присветна на някои, и после като включа фаровете са ми на дълги, а синята лампа за дългите през деня не се вижда много добре, и често ми се случва да съм бил на дълги без да искам, но веднага щом го забележа и минавам да къси, естествено!

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Съб 09 окт 2010 21:13

ivo_555 написа:...и после като включа фаровете са ми на дълги, а синята лампа за дългите през деня не се вижда много добре, и често ми се случва да съм бил на дълги без да искам....

Това е , и на мен ми се е случвало .
Извън града карайте на фарове , не на дълги естествено . Не говоря само за когато е задължително .

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Сря 13 окт 2010 16:22

Днес един колега от форума ми стана любимец . Преди малко (16:30ч.) на околовръстното си карам най-дясна лента (незнам защо , но имам чувството , че на това Околовръстно само аз карам в дясна лента) та карам си посока Черни връх-Симеоновско шосе , наближавам отбивката за под детелината и гледам в огледалото нещо приближава бързо . В средната лента гоУф 3 (чрвен , ксенони...уникаленнннн) СТ регистрация , задминава ме поне с 100+++ (Ограничението там е 80) , от средна лента (аз като първия тъпак съм си пуснал десен мигач и карам в дясна лента щото ще завивам по Симеоновско шосе) нашия без да намаля , без МИГАЧ!!!! се влетя пред мене , сече ми пътя , вижда няква колона от 10 коли .... после дясна лента и след това предполагам , че е направил забранен ляв завой по Симеоновско шосе.
Та елава , дано рейсъра си разкара клубната лайсна под номера .

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Сря 13 окт 2010 19:18

И понеже днес се нагледах на идиоти (София-Кюстендил , в гр.София още 50 км.) та ето едно клипче...

http://www.youtube.com/watch?v=YAAk1oLboYE

За тези , които не са запознати . Дясната лента е само за десен завой , лявата (в която съм аз) е за направо и наляво. Светофара е зелено за десен завой , червено за направо , докато не почна да се мърда изображението. Та забележете за 30 секунди колко тъпаци минават на червено...е от тия да съберат парите за винетки. Аз малоумника мога да чакам 10 минути за да мина на светофара , тия не могат. Това е точно до метростанцията на Стадиона (сф) .

koolio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koolio » Чет 14 окт 2010 0:05

Някой запознат ли е с този случай?

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53025

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Съб 16 окт 2010 15:54

Много "по-здрави" на "шофера" с бел VW Транспортер Т4 който днес към 13.00 ч. идваше от центъра по Стамболийски и правеше ляв завой към Одрин на ЧЕРВЕНО. Беше седнал на клаксона и щеше да прегази пресичащите на зелено пешеходци! Включително и мен. Галфониер, светофарите са за да се гледат! Избега с мръсна газ негодника, иначе селяндурското му поведение щеше да му струва нещо много солено! :evil: :evil: :evil: Ей заради такива като тебе си е бало мамата движението! Повече камери трябва да се слагат! :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
kofata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kofata » Нед 17 окт 2010 8:23

Вчера, прибирайки се към София в гр.Чепеларе. Ограничение 40, забранено изпреварването. Карам си аз срещу мен две коли, разстояние около 50-100 метра и тогава трета кола отсреща тръгва да изпреварва :screwy . Опел (новичак) нещо като ван с ДК номер СМ 2799.. кремав на цвят. Скачам на спирачките и клаксона. Разминахме се на косъм, а ония ИДИОТ ми ръкомаха. Явно бързаше иначе бихме спрели да се разберем. Абе темата е....... :да:

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Пон 18 окт 2010 17:09

Днес видях възможно най-големия потенциал с черен джиБ. Понеже го домързя да направи обратен завой 100 метра по надолу, тръгна в насрещното и на светофара мина в правилното платно като и в двете посоки идваха коли и то не караха бавно.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 20 окт 2010 12:51

В темата се проведе малко сеч, покрай сухото може и да е заминало и нещо сурово, но все пак всичко се пази в архивата.

Моля придържайте се към темата и избягвайте личните нападки :applause:

Потребителски аватар
Tihon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tihon » Чет 21 окт 2010 20:45

Това е от днес, към обяд, на Тодор Каблешков, София, малко след кръстовището с България по посока Борово.
Коментарът, мисля, е излишен. Не ми се правеше допълнително задръстване заради по-близка снимка, но бусчето беше тотално потрошено..голфчето явно бе спасено от гредата във вратата.
21102010267.jpg

Потребителски аватар
donMaranzano
Автомобил: Golf 4
Двигател: AQY

Мнениеот donMaranzano » Чет 21 окт 2010 20:48

Да добавим и умниците от НСО.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Съб 23 окт 2010 17:55

Потребителски аватар
Golf-TDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf-TDI » Съб 23 окт 2010 19:50

По булевард БЪЛГАРИЯ с по 150 и над е тва се вика да му земеш книжката и да не му я дадеш никога защо не ме разпределят мене там да видиш как такива тежки екземпляри ще карат с по 60 ама мен на Тракия ме пратиха не че и там няма такива самоубиици ама :horror:

Върни се в “Пътеводител”