здравейте.
Искам да помоля колеги с външно пипнати коли без значение от модела да ми пратят по 1-2 актуални снимки.става въпрос за бъдещ видеоклип.ще съм ви мн благодарен. x_woolf@abv.bg e meila.
до всички колеги
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Re: до всички колеги
Според мен нема смисъл да правиш клип само със снимки 
Ако искаш да направиш наистина качествен късометражен филм за клуба - взимаш една хубава камера и тръгваш из страната
След това евентуално мога да помогна с обработката на филма. 

Ако искаш да направиш наистина качествен късометражен филм за клуба - взимаш една хубава камера и тръгваш из страната

- Огито Ангелов
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT
малко пояснение по темата.
заниумавам се с музика,скоро време 6те имам няколко готови пар4ета и съм замислил към някое от тях да заснема видео.
за целта искам да подбера коли от клуба без зна4ение от модела и града в които се намират,4е наи лесно се намират 2-3 с класи,некой друг джип малко кифли и те ти поредната простотия....искам да се види труда на хората,затова ми трябват снимки на добре изглежда6ти ма6ини....ако има въпроси питайте.о4аквам подкрепата ви.благодаря.
заниумавам се с музика,скоро време 6те имам няколко готови пар4ета и съм замислил към някое от тях да заснема видео.
за целта искам да подбера коли от клуба без зна4ение от модела и града в които се намират,4е наи лесно се намират 2-3 с класи,некой друг джип малко кифли и те ти поредната простотия....искам да се види труда на хората,затова ми трябват снимки на добре изглежда6ти ма6ини....ако има въпроси питайте.о4аквам подкрепата ви.благодаря.
- mitov_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
XWG написа:малко пояснение по темата.

- Angel Stavrev
- Автомобил: VW Polo 86c 2f
- Двигател: AAU 1994
Очалвам в най скоро време хората да изревът в дадения раздел откраднаха ми колата

който иска да се отзове ,който иска да коментира ....коментарите без коментар.
идеята е не да се копира Juice- beli grom...а да се направи клип, който като го видят в нета ....да кажат...яяя деба кви яки коли,и тфа е в БГ...стига бее..
не може да се сравнчваме с щатите,с яките бегачки тунинговани до неузнаваемост,но може да се направи нещо конкурентно нещо добро за БГ стандарта....
както и да е, ще съм благодарен на всеки който се отзове за бъдещия ми проект...който не иска ,след време нека завижда като чуе парчето и види клипа....
идеята е не да се копира Juice- beli grom...а да се направи клип, който като го видят в нета ....да кажат...яяя деба кви яки коли,и тфа е в БГ...стига бее..
не може да се сравнчваме с щатите,с яките бегачки тунинговани до неузнаваемост,но може да се направи нещо конкурентно нещо добро за БГ стандарта....
както и да е, ще съм благодарен на всеки който се отзове за бъдещия ми проект...който не иска ,след време нека завижда като чуе парчето и види клипа....
- GAZARA
- Автомобил: VW GOLF-2
- Двигател: 1.6 EZ 1990
колега влизаш в гараж и си харесваш....и подбираш.. 

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Ето я и моята 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
До папата!
Може ли такива заглавия да пишете?!
Освен това вече има такава тема, ползвай нея.
Може ли такива заглавия да пишете?!
Освен това вече има такава тема, ползвай нея.