topgun1 написа:харесах рекаро седалки с марката спарко
topgun1 написа:харесах рекаро седалки с марката спарко
dragooo831 написа:колер
dragooo831 написа:буллоф клапан
Bobi_S13 написа:просто си немате на идея гуглето колко отговора искарва с "tadadi tam tam"![]()
kaiser666 написа:Това е овца.
Bobi_S13 написа:е тва дето пее е хипопотам
kaiser666 написа:Оказа се, че е магаре.![]()
koby написа:K написа:koby написа:И така колеги понеже наскоро забелязах че камера с радар която снима има и на излизане от Долни Богров посока София точно на светофара на магазин JUMBO малко ме съмнява да работи тази камера защото доста пъти е оглеждах и не се вижда никаде нито да влизат нито да излизат кабели в нея,но за всеки случай внимавайте колеги.
Не експериментирай с това, че не се виждат кабели. Аз на другите също не виждам кабели, но си работят.
М/у другото тази камера е на новия светофар, нали? От другата страна на Шел?
Баш там е мисла някоя вечер като се прибирам да е напръскам с черен спрей
Колега аз бях със белия бус който ти даваше зор отзад.![]()
![]()
Много върви голфа![]()
rosy написа:Един познат малко чешит няколко месеца се бори с Мтел да си спре договора, но все удряше на камък. Накрая отнякъде му направиха един фалшив смъртен акт и казаа на брат си да го занесе в Мтел. Незнам дали поне така успя да се откачи от оператора, но поне пробва
MITKO_DVD написа:Роси сори за темата ти но като всички други и тази е обречена,ти имаш нужд аот някв апомощ пич,но незнам каква![]()
![]()
![]()
Nenchef написа:Колеги днес за 15-ти път ме спират КАТ!!!
На път за околовръстното от Цар Борис 3-ти на бензин. Еко ме спряха и ми шибнаха фиш!-№15![]()
Та мисля ,че имат нещо против "A" регистрацията ми!
Има ли някакъв начин да си сменя рег. тука в София или трябва да ходя до Бургас?!
achodemo написа:Най-добре не си прави експерименти с подобни екзотични марки масла ,че да не видиш вълци посред бял ден . Макар ,че немската лисица "Fuchs" е доказано добро масло !
Даскала™ написа:Barboukov написа:На минусови температури трябва да стои само твърд и да не омеква...Жените дали не искат да е само зима, а?
Майсторлъка е с мекио
kurnaskn написа: искам да попитам някои знае ли как са направени или какво преставляват тия работи дето излизат от предната броня под формата на пара от The fast and furious 2 на човека с скаилаина инатересувам се как е направено ако някои знае нека да сподели
Поздрави
santo_trafficante написа:При мотора се монтира тенджера под налягане
ISRalien написа:Тия топлолюбивите дето се молят за слънце ако може да го правят в друга тема, да не почвам да докладвам за спам.
rosy написа:Също така телефоните с тъчскрийн не могат да работят с ръкавици
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта