Проблем с ключалката на Пасат Б 5.5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
MGK_81
Автомобил:
Двигател:

Проблем с ключалката на Пасат Б 5.5

Мнениеот MGK_81 » Пон 25 окт 2010 9:54

Здравейте, съфорумци.
В събота ми се развали заключването на предната пасажерска врата-не може да се отключи!
Всякакви начини да я отворя пробвах, но нищо не помогна. Днес минах през един сервиз, но ми казаха че трябва да се чупи бравата и да се разглоби вратата, защото била с двойно заключване. Били го правили веджнъж и могат да се заемат отново с това предизвикателство. Това направо ме ужаси. Първо ми се стори малко несериозно и второ-доста скъпо като изпълнение.

Моля ви дайте съвет!
Да търся ли ключар или да ги видя тези електротехници какво ще направят, но не ми се дават повече от 200лв?

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с ключалката на Пасат Б 5.5

Мнениеот StS » Пон 25 окт 2010 10:00

Хах некой ще ти я отвори с поглед ти 200лв..Разгледай гуглето за ключари, но и разбери защо се е получило така.. death

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Пон 25 окт 2010 10:03

Потърси ключар.Ако и той не може да се справи обади ми се ще се опитам да ти реша проблема. :wink:

Потребителски аватар
Robocopele
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Robocopele » Пон 25 окт 2010 12:01

Колега имах същия проблем като теб преди десетина дена. След един по-силен удар на вратата самата брава отказа да се отключи. След като натиснеш дръжката се вдига копчето на кората, но сякаш няма достатъчно сила да се отвори. Ако проблемът при теб е сищия, при мен решението се оказа нова брава 60лв.от моргата + труд и за 100лв. го реших проблема.

Потребителски аватар
MGK_81
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MGK_81 » Пон 25 окт 2010 14:21

Момчета, благодаря за информацията.
Автоключар ми реши проблема (за сега). Нещо моторчето вътре във вратата е било проблемно, но след като го тестваха тръгна. Казаха обаче, че е възможно пак да се появи този проблем и тогава ще трябва да ходя при електричар.

Върни се в “Passat”