vasstop написа:..

vasstop написа:..
Никой не е длъжен да дава обяснение на някого, след като има съгласие с правилата на форума.Nafta написа:Вземете да си оправите правилата.
Системата с наказанията не е отразена правилно както трябва.
И още нещо - всеки наказан има право да знае защо.
Вместо заобикалящи отговори с цел отклонение на въпроса защо съм наказан без очевидна причина, кажете кратко и ясно.Спестяваме си време.
Става въпрос за по принцип.Не за конкретно моя случай.
Вече е забравен.
12. При системно нарушаване на правилата, промяна на модераторска редакция от потребител, както и при обида на потребител, модератор, администратор, на форума или клуба като цяло, може да се задейства процедурата за БАН и/или да се наложи ограничение на броя мнения, които съответния потребител може да публикува на ден. Процедурата за БАН е следната: първо се получава предупреждение (изписване под името и над аватара), втора стъпка БАН за една седмица и трета последна стъпка - вечен БАН! Искрено се надяваме да не стига до тази процедура, затова нека всички спазваме правилата!
С натрупването на три броя предупреждения получаваш автоматично седем дни модул. При още три месец, при общо 10 - БАН.
batmilko написа:Имам едно предложение към модовете (от скромния си опит като мод)
В теми като тази в продава - неправилен ъп
viewtopic.php?f=47&t=209276
първо - фв-дерби я ъпва тая тема отдавна по правилата
второ - мода като му пусне линк с правилата отдолу, как се ъпва и човекът вече губи възможността да си оправи обявата сам, щото мненията са му "запушени" от мнение след неговите и не може да си коригира грешното ъпване???
по-добре мода да му пусне ЛС, да му опрай обявата и да му пусне ЛС...
Но този метод, който е избран в момента.... според мен е най-неподходящия
dobrin написа:Не става това с триенето, тъй като има хора, които ще злоупотребят с това.
hooligans написа:на мен пък досега никога не ми е излизало бутонче да избутам темата![]()
......
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта