Маршрут Петолъчката - Силистра

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Маршрут Петолъчката - Силистра

Мнениеот Andonov » Пон 25 окт 2010 13:03

Колеги интересуваме кой път е за предпочитане.

Това е единият, който ми предложиха http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 24411&z=11

А това е другият http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... =UTF8&z=10

А това третият http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... =UTF8&z=10

Шумен - Дулово бил доста разбит.
Търговище - Разград пак.
Ако има друг по-добър споделете.

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Re: Маршрут Петолъчката - Силистра

Мнениеот milmar » Пон 25 окт 2010 15:20

Ако минеш през Русе , не че е по-добър пътя :lol: , се обади да пием по бира :beer .

Сори за ОФ-а .

По информация от преди година Айтос-Провадия беше добре , обаче нататък в посока Силистра - не зная .

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пон 25 окт 2010 18:42

Явно търсиш най-добрият откъм покритие път. В такъв случай може би най-добрият вариант е първият маршрут. Но имай предвид, че и Разград-Исперих-Дулово-Силистра не е идеален. По вторият не мога да кажа (разликата е Исперих-Главиница-Силистра). Третият - Айтос-Руен има доста неприятни напречни цепнатини по асфалта (чети "дупки"); слез това до Дългопол асфалта и добре, но пътят е сравнително тесен и със завои, но пък няма и много движение. От Вълчидол на север не съм минавал.
Ако трябва да предложа друг маршрут - от Разград към Кубрат, Старо село, Тутракан, и т.н. по крайдунавският път Русе-Силистра. Като цяло е по-добре от другите варианти; има малко завои и тесни участъци. И още нещо - Търговище-Разград е зле, но едва ли си струва да обикаляш покрай Шумен - все пак Търговище-Разград е под 40 км, и не целият участък е зле.

kvk
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kvk » Пон 25 окт 2010 20:34

Да си кажа скромното мнение...
Пътят Дулово- Силистра е поносим като изключим град Алфатар там си е участък от 3 км които са доста разбити...
По маршрут 2 по главният път Русе - Силистра всички дупки са запълнени проверено днес за последно, по принцип до Главиница е поносим пътят до там гарантирам минавал съм го преди седмица
Маршрут 3 минавал съм го от Алеково-Алфатар до Силистра има доста завои но по принцип като дупки не са много често... с изключение на град Алфатар
колега ако ще идваш след петък се обаждай

Върни се в “Пътеводител”