Днес си взех Корморан, но не от Метро.
С 90 коня Пасат, 205/50/15 на мокро при старт с доста повече Газ от нормалното до изцеждането на втората не можа да зацепи.(това беше само на старта за да ги усетя)
Ама за 208лв с всичко за такива гуми - толкова. Вече само Фулда.

гуми корморан от метро
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: гуми корморан от метро
С такова изцеждане и на сухо не мога да зацепя. Това не е критерии.
От вчера съм с Dayton от Метро, още не знам що за гума е, ще споделям по - натам. Но за сега ми харесват, меки са, само дано държат по дупките.
От вчера съм с Dayton от Метро, още не знам що за гума е, ще споделям по - натам. Но за сега ми харесват, меки са, само дано държат по дупките.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Имам наблюдение над зимни и летни 13-ки и смея да кажа,че за класа си са си много сносни.Само внимавайте с дота. Гледам по он лайн магазините, че цената им не се различава от на гуми като вреденщайн и кумхо,тойо,фулда така че ако разликата в парите е малка, аз не бих взел корморана.
Но на промоцийте по метро, карфур и тем подобни, гумите много често са от времето на рок енд рола.
Но на промоцийте по метро, карфур и тем подобни, гумите много често са от времето на рок енд рола.
Гумите от Метро са доста добри за цената си и смея да твърдя, че винаги са пресни поне в София. Взимал сам Барум 4 броя 13" зимни Polaris 2 и бяха доста добри. Доколкото гледах из нета на Метро са им направили проблем заради реклама на този модел гуми и подвеждаща информация за скоростния индекс. Така че инфото за тях не е много пълно в брошурите. Ако някой е ходил да пише разни марки и цени ще е полезно.
И корморан съм пробвал 13" snow pro, на мен обаче барум ми харесаха повече
.

Карам с зимни Кормуран на двете коли и също подкрепям колегите. Гумите са добри това ще им е 2ра зима
- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Преди известно време се заиграх да разглеждам гуми в Метро и кво да видя, хващам произволна гума повдигам я тя смачкана цялата в профил, гледам за ДОТ 0202, към дата септември 2010. Мое мнение за гуми от Метро - НЕ!!!!!!
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Карал съм с Корморан и съм остановил следното:за катерене в сняг стават,но за спиране няма никой(се едно съм си сложил кънките).Отделно,след като ги направих за задни почнаха да ми носят задницата в завой с около 40км/ч в киша една педя на 3-тия сезон,а предните не мърдаха(Семперит).Едвам вкарах колата в пътя и от тогава винаги съм с едно на ум за Корморан-а 

Аз на Голфа сложих преди месец отпред нови зимни Корморан,а миналата седмица сложих отзад нови зимни Дейтън.Гумите са 205х55,на силен дъжд се държат отлично,ще видим скоро и на сняг как ще се представят.Взех ги от ДИАНА понеже в Метро нямат сервиз...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”