shh написа:за водния металик се пръска от 2 до 3 равномерни ръце
sharkpayne написа:Колеги, глася се това лято да си оправя боята на колата сам, но особеното е, че е черен мат. Повечето бояджии нямат никакъв опит с този тип боя, защото е сравнително отскоро масово използвана. И ако все пак някой има нещо да добави към всичко мнения по-горе ще е от полза!
_NqKoI_ написа:Малко да надигна темата... Каляската я огря за боя почти цялата... и въпросчето ми е следното проблем ли е че боята ще е на боди а лак на новол (защотото го имам наличен )
zMeeV написа:_NqKoI_ написа:Малко да надигна темата... Каляската я огря за боя почти цялата... и въпросчето ми е следното проблем ли е че боята ще е на боди а лак на новол (защотото го имам наличен )
Проблем е! Каквато боя - такъв и лак (за марка говорим)... Изпитано неколкократно...
zMeeV написа:_NqKoI_ написа:Малко да надигна темата... Каляската я огря за боя почти цялата... и въпросчето ми е следното проблем ли е че боята ще е на боди а лак на новол (защотото го имам наличен )
Проблем е! Каквато боя - такъв и лак (за марка говорим)... Изпитано неколкократно...
taran написа:При конвенционалните металици цвета може,да се мени само от промяната на налягането.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта