така изглежда фабричната
hooligan_sk написа:Ако с бензина имаш някакво топло след 5мин, при дизела същото идва след 10мин... което е цяла вечност в студа
doaiena написа:hooligan_sk написа:Ако с бензина имаш някакво топло след 5мин, при дизела същото идва след 10мин... което е цяла вечност в студа
Абсолютна глупост, една приятелка има рено клио 2000г дизел 1.9, прави топло за няма и три минути в най големия студ, а до десетата е бяня!
hooligan_sk написа:doaiena написа:hooligan_sk написа:Ако с бензина имаш някакво топло след 5мин, при дизела същото идва след 10мин... което е цяла вечност в студа
Абсолютна глупост, една приятелка има рено клио 2000г дизел 1.9, прави топло за няма и три минути в най големия студ, а до десетата е бяня!
Пък на мене един приятел има совалка и прави топло за 0.,00004сек. Аре мери си малко приказките, тва е факт а не глупост. Време измерено на лични автомобили от ВАГ с часовник, а не от возене при една приятелка! Това че някой френски дизел загрява по-бързо от останалите няма никакво отношение, същото клио бензин ще загрява 2 пъти по-бързо... изобщо що не прочете и нещо след първата страница преди да пишеш
hooligan_sk написа:doaiena написа:hooligan_sk написа:Ако с бензина имаш някакво топло след 5мин, при дизела същото идва след 10мин... което е цяла вечност в студа
Пък на мене един приятел има совалка и прави топло за 0.,00004сек. Аре мери си малко приказките, тва е факт а не глупост. Време измерено на лични автомобили от ВАГ с часовник, а не от возене при една приятелка! Това че някой френски дизел загрява по-бързо от останалите няма никакво отношение, същото клио бензин ще загрява 2 пъти по-бързо... изобщо що не прочете и нещо след първата страница преди да пишеш
doaiena написа:...
doaiena написа:hooligan_sk написа:doaiena написа:hooligan_sk написа:Ако с бензина имаш някакво топло след 5мин, при дизела същото идва след 10мин... което е цяла вечност в студа
Май ти имаш совалка като ти гледам гаража, ако обичаш без да се подиграваш за приятелите ми, ако си толкова настоятелен мога да ти кажа на колко години е , дали сме били близки това да ти го поясна ли за да си доволен!
Ваг групата маг групата, казвам факт на който съм свидетел, не правя реклама на рено, яж те си бананите!
hooligan_sk написа:Кога съм казал нещо за твойте приятели? Просто това твое наблюдение не е обективно, не е достатъчно точно. Освен това целта на темата е да се сравни дизел с бензин, а не дизел с друг дизел
doaiena написа:Това мое наблюдение е в продължение на цяла зима миналата година!
Целта на темата е съвсем ясна и аз не излизам от параметрите и!
Сравняваме бензин и дизел, нали? Аз пиша наблюдение върху дизелов мотор за колко време заграва и пуска топло в купето при минусова външна температура, така, че мисля се придържам към темата, и с това си мнение искам да кажа, че сравнението коя кола загрява по бъзро е относително и спора е загубен, всичко е до модел кола, даден двигател, техническо състояние на автомобила итн... за това предлагам темата да се заключи защото не може да се даде обективно мнение а всички дават субективно!
doaiena написа:..... защото не може да се даде обективно мнение а всички ние даваме субективно!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 62 госта