Едно приятелче иска да си купува кола и се е спрял на това: http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
Дайте мнение за тази коли4ка 4е утре 6е ходим да е гледаме и дали си заслужава.
10х
Какво ще кажете за това Поло?
- raziel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за толкова пари поне климатик да имаше:)
Двигателя както е обичайно за горубляне е измит:)
затова задължително е закарайте някъде на сервиз..
Не ви требва да е официалният там са мърлячи:)
но при някои познат да я дигне и да види предницата и двигателя..
Така измити колите неможеш разбереш за скрити течове и я карай поне 20мин преди да отиде в сервиза.
Ако тоя дет я продав ане иска ходи в сервиз просто се отказвате...
Двигателя както е обичайно за горубляне е измит:)
затова задължително е закарайте някъде на сервиз..
Не ви требва да е официалният там са мърлячи:)
но при някои познат да я дигне и да види предницата и двигателя..
Така измити колите неможеш разбереш за скрити течове и я карай поне 20мин преди да отиде в сервиза.
Ако тоя дет я продав ане иска ходи в сервиз просто се отказвате...
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми и аз мисля 4е цената е добра или по-точно нормална.Разбира се 6е има и пазарлък. И аз мислех варианта за Дупница но целта е то4но такъв мотор да земем а пък незнам дали 6е го има там.Но не ни пре4и да отско4им до там утре. Пък и човека по телефона нещо не ми звучеше обнабеждаващо,но ще видим. Ще я закараме в един сервиз на познат така 4е дано сичко е ОК.
- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
emohrisstov написа:извинявам се за офф-топика. къде точно в дупница е тая автоборса и там има ли сервизи (надеждни) в които да се погледне колата??
Дъпница е на 55 км от СФ . Голяма част от колите продавани в СФ са закупени от там . А относно сервиз по добре си води приятел дето разбира . Там гледах скоро POLO за 5400 97 g 1.4 с клима и фабрична газова ( изглеждаше супер ) Като това 5400 значи точно 5000 лв . А борса няма в целия град има над 50 автокъщи , гледаи само колите дето са с времени номера
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Madj0 написа:Колега разходи се до Дупница с 1000 лв по тънко , там поне ги продават в състоянието което са ги взели
Хм, това си е истина - там от познат на тъста ми се сдобих с голфона ГТ за 5000. Даваха го за 6 300. Иляда смъкна тъста, триста аз:)))
Количката е перфектна след всички прегледи.
Човека изглежда читав, ако искаш да му ровя телефона - звънни ми утре - 0889 669 570.
Кисмет в покупката.
- Поло-жително
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Такова Поло - бегач най-вероятно е тормозено здраво от някой млад фен преди тебе. При такава цена е хубаво да има клима, нищо, че товари ДВГ. ДВГ /следи от бърникане, запалителната система и т.н./, ходовата част и спирачките - задължително при ТВОЙ човек - разбирач. Спри музиката и разговорите и се ослушвай много, докато караш, завиваш. Мини и през някоя поразбита улица. Ако нещо те притеснява - да се качи да кара и твоя майстор. Купе /отвън - много внимателно и вътре също/ и работещи екстри - можеш и сам, щом разбираш. Много хубаво гледайте джанти и гуми, при съмнения - отиваш в гумарна и въртят на балансмашината. Можеш да видиш въздушния филтър и този за въздуха в купето - от състоянието им разбираш как е поддържана колата. Автоджамбазите често не пипват там нищо. Или ги мързи, или са неграмотни и най-вече - много не обичат да влагат средства и разчитат, че и ти не си съвсем в час, а меракът те е подгонил. Лъжат както дишат и целта им е само продажба на максимално възможна /и невъзможна!/ цена.
П.П. Моя Голф е от Дупница...
П.П. Моя Голф е от Дупница...
- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А най-интересното е 4е се свързах с приятел на мой 4овек който от доста време продава коли в Дупница и каза 4е кола от там не трябва да се купува. Не искаше да се обоснове. Иначе относно огледа на колата мога да се справя до толкова до колкото мога да вида и бръкна 4е ве4е имам няколко закупени автомобила от Бг и Германия. Но все пак си раз4итам и на касмета за останалото. Решихме да пазарим некое с климатик 4е нещо мн жега.
10х, пак;)
10х, пак;)
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”