здрасти купих си голф бях писал маи вече една тема има едни гадни лепенки от зад от страни и наи отзад нещо от рода на Europe с някви звздички ОТВРАТ
та въпроса ми е как се махат тез лепенки ? може ли да се махнат безболезнено
другото което ме притеснява е че голфа е светлосив металик и да не би като ги махна да остане отдоло по светло или по тъмно.
Гадните лепенки по голфовете от рода на EUROPE
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
JOKe, лепенката не е от най красивите и ако имаш отстрани е оправдано да ги премахнеш /бавно и внимателно!/. Моя е с такава лепенка само отзад - така си дойде. Колата е черна, но пак си се вижда. Оставил съм я не защото ми харесва /напротив/, но Europe наистина означава определено изпълнение с даден пакет от екстри, както е написал колегата по-горе. Ако имаш познат застраховател погледни в Шваке-то /тяхната Библия/ и там ще го видиш.
П.П. Ако лепенките са под лака на колата по-добре не ги пипай, ще си отвориш много главоболия и разходи. Слънцето в Италия не прощава, затова често поръчват боя металик - по-стабилно покритие е. Понякога от там идват автомобили с прелакирани купета, често само таван и/или преден капак и пастиране /полиране/. Няма ударени ламарини - просто оригиналния лак се е бил опекъл от слънцето. Прелакират ги още собствениците в Италия, най-често изпълнението и качеството на използваните материали е отлично. Има и изключения - скоро видях сребристо Ауди Б4 нов внос в много добро /за годините си/ общо състояние - предния капак и тавана обаче бяха побеляли грозно на петна от неграмотно нанесен лак.
П.П. Ако лепенките са под лака на колата по-добре не ги пипай, ще си отвориш много главоболия и разходи. Слънцето в Италия не прощава, затова често поръчват боя металик - по-стабилно покритие е. Понякога от там идват автомобили с прелакирани купета, често само таван и/или преден капак и пастиране /полиране/. Няма ударени ламарини - просто оригиналния лак се е бил опекъл от слънцето. Прелакират ги още собствениците в Италия, най-често изпълнението и качеството на използваните материали е отлично. Има и изключения - скоро видях сребристо Ауди Б4 нов внос в много добро /за годините си/ общо състояние - предния капак и тавана обаче бяха побеляли грозно на петна от неграмотно нанесен лак.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”