колеги някои могели да помогне от каде ми идва целия проблем.Като си запаля колата подаржа 2000об. инепадат покарам я 2-3 часа угасям я после пак я паля и оборотите си падат на 1000об. до следващото гасене пак я паля и пак се дигат на 2000об.
Моляви се даваите идея от каде идва цлялата хамалогия двигателя е 3F и е 118...км.
проблеми с оборотите на поло 2f
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Re: проблеми с оборотите на поло 2f
Първо ,откачи акулулатора за 20 минути и после виж как е!
Ако няма промяна отиваш на диагностика която най-вероятно ще те увери че проблема е в клапана за допълнителен въздух който трябва да е отворен само когато колата е студена.
Ако няма промяна отиваш на диагностика която най-вероятно ще те увери че проблема е в клапана за допълнителен въздух който трябва да е отворен само когато колата е студена.
пробвал съм го това с акулулатора и няма ефект.каде се намира тази клапа на самия дросел ли ?
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Намира се отдолу под смукателния колектор. Аз имах подобен проблем след като изчистих дроселовата клапа ама от самосебеси се оправи.
Сетих се за какво става въпрос.Проверявал съм го дориго сменях разбирасе с втора употреба замервалсамго като е описано в аутодата показва точните омове-40ома
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
На диагностика води ли я ? Моето предложение е 1 во на диагностика после на газ-анализатор. Поне аз така направих откриха ми грешка в дроселовата клапа и синия датчик ичистих я вдигна оборотите смених и датчика (който в последствие изхвърлих отново ). След 300 км се нормализираха и от там на газ-анализатор. Оказа се че някой доста е бил човъркал по дебитомера ми и по болтчето за празен ход на дросела. От тогава спи града 

аз въкам парво даси намеря диагностига че маи не е мн лесна задача.пак односно настроиките са си оригиналните.Гарантирано
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”