Хаиде пак да попиша малко . Резултати от днес . Извършени пороцедури : Четене на компютъра с две програми . Мерене на компресията на поистинал двигател . Проверка дюзи . Проверка подгряващи свещи . Почистване на манитния блок който следи подаването на газ отгоре на помпата . Мерене на налягането на турбото . Последно пак четене на компютура . И още други маниполацийки .
Подробно : Тръгвам аз сутринта , стигам почти там и се сещам , че съм си забравил протмонето . Включвам на спортен режим , и след малко пак сам там . Колато отчита около 95-100 градуса . Почва се чакането да истине колата . През това време , проверяваме компа за грешки . Отчете само датчиците на АБС , който вече са оправени . След това почистване на Магнитния блок , който регулира и пезния ход и подаването на газта . Смяна на уплътнителните шайби на входящата нафта и раздвижване на там някакво си клапънче . След това , около 12'00ч. , не знам колко беше истинал двигателя за тия три часа в тея жеги , мериме компресията , през подгряващите свещи . Следоватено за 1,2,3,4 цилиндър = 26.5 , 27.0 , 28.0 , 27.0 . Човека вика супер е а аз
Проверка и на свещите , всички работят . След това проверка на дюзите , всички заковават 195 атмосвери ли бара ли , не запомних . Пак вика супер , и правят перфекната мъгла и държат налягане .
След това проверка на налягането на турбото , на място при резко фурсиране до 4000-4500 и в движение , резултатите ги запазвам в тайна
След това по повод прекъсването , махаме магнитното клапанче на спирателния клапан , да не би да е вързана алармата там и да има проблем и от там да е прекъсването . Последно пак проверка на компютъра . Всичко общо 50лв. Уговорката е да карам без този клапан и да съобща как е . Тръгвам си , по правите пак прекъсва , на тунела на Люлин , правя показно на един пич с GTI с тавите 115кс. що е TDI и на 150км. се почва якото прекъсване . Върнах се и се разбразме , в понеделник пак там , да сложим магнитния клапан , щом не е от него и че закачим пак налягането на турбото , ще се возим и ще следим при прекъсване налягането му .