Виждам че темата е доста стара,но и също така че все още има някои съмнения как става полирането на фаровете!Ето какво споделят колегите от испанския форум на Volkswagen!
Купува се:
1х-продават се едни кръгли гумени дискове които се поставят на дрелка(трябва да са двойнозалепващи)
2х-памучни диска които се залепват за гумения(не знам дали успявам да обясня точно

)
2х-водна шкурка 500 (но аз ползвах 2000,защото от тази много се надраха)Пада много търкане,но наистина има резултат!
1х-някаква универсална полираща паста
После колегата си е свалил фаровете тъй като е нямал наблизо контакт!Става и без сваляне,но трябва да се облепи добре около самите фарове!Първо се започва със шкурката(намокрена)докато се изтрият по-дълбоките наранявания!Ако няма дълбоки тази процедура може и да се прескочи!След това се нанася полиращата паста с помоща на памучните дискове,като се почне на по-малка скорост и постепенно се увеличава!Когато пастата започне да изсъхва се нанася още малко и известно темпо продължавате да полирате!Колегата пише,че е правил процедурата на всеки фар по около 30 минути!
Когато свършите с тази процедура слагате другия останал памучен диск(чистия)и полирате докато се изчистят фаровете!А ето и какъв резултат е получил колегата
Преди:

След:

Надявам се да съм бил полезен и да съм могъл да обесня!