Интересува ме тази част дали се сваля.
И ако се сваля -- как ?
Пасат б5 - Кори на врати разглобяват ли се?
Пасат б5 - Кори на врати разглобяват ли се?
- Прикачени файлове
-
- Passat_leather_kit03.jpg (22.02 KиБ) Видяна 5796 пъти
Re: Кори на врати за пасат б5
Не е невъзможно , но следващото връщане на мястото му не знам дали ще стане много качествено. Отзат е затопена самата пластмаса за останалата част от кората.
http://prikachi.com/images.php?images/15/2617015n.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/15/2617015n.jpg
10x за инфото.
като гледам снимката по добре да не пробвам само тази част да сваля.
като гледам снимката по добре да не пробвам само тази част да сваля.
И аз те съветвам да не го правиш. Аз си слагах допълнителни уплатнения и изолация и затова имам наблюдение.
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
Като гледам примерната снимка на колегата е от претапициран Пасат. Ако идеш при читави тапицери, няма да има проблем да ти оправят отлепената тапицерия или да ти я сменят с нова.
на мен ми е ясно ,че ако отида ще ме оправят.
но нали затова е форума, да си помагаме.
или по точно за хора който нямат какво да правят и си измислят някоя простотия за занимавка ,но не ни е ясно как и питаме тук.
ПС. с пари всичко става ,но не е интересно.
но нали затова е форума, да си помагаме.
или по точно за хора който нямат какво да правят и си измислят някоя простотия за занимавка ,но не ни е ясно как и питаме тук.
ПС. с пари всичко става ,но не е интересно.

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
става и не е много трудно(пробвано)отзад са стопени пластмасовите щипки и с макетно нож4е режеш споиките,след като свършиш каквото правиш с поялника наново капсуловаш кората и си готов 

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Имаше един колега който беше тапицирал точно тези кори!Става супер!Май на Бора!
- valerius
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-->>> garage.php?mode=view_image&image_id=1166
Това са моите. Нагряваш с поялник. Аз лично го правих с машинка с която лепят пластмаси.
Това са моите. Нагряваш с поялник. Аз лично го правих с машинка с която лепят пластмаси.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Има,Има тапицери,но аз зареди тия моменти смених целия салон,корите ми са две години в мазата и след работата на тапицера не са мръднали.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, мен ме интересува как се сваля кората на задната врата (багажника) на комбито.
Не ми свети третия стоп и искам да погледна какъв е проблема, а като гледах трябва да демонтирам кората и тогава да стигна до стопа.Направих един опит и откачих няколко от щипките но ме достраша да я напъвам за да не я счупя.
Благодаря предварително.
Не ми свети третия стоп и искам да погледна какъв е проблема, а като гледах трябва да демонтирам кората и тогава да стигна до стопа.Направих един опит и откачих няколко от щипките но ме достраша да я напъвам за да не я счупя.
Благодаря предварително.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vickyrado написа:Здравейте, мен ме интересува как се сваля кората на задната врата (багажника) на комбито.
Благодаря предварително.
има и 2 болчета в "дръжките" за които се хваща кората за да затвориш 5-тата врата . има капачета над болчетата . има и още 2 болчета в двата края на кората, най горе в ляво и дясно . останалото е на щипки
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря, ще се пробвам утре. 

- Soze13
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: APR
Като свалиш първата кора по описания от колегата начин, следва още една, която покрива самия трети стоп и обхваща метала около стъклото. Дърпай смело, тръгва малко трудно, но е на метални щипки и няма опасност да счупиш нещо.Peteff написа:vickyrado написа:Здравейте, мен ме интересува как се сваля кората на задната врата (багажника) на комбито.
Благодаря предварително.
има и 2 болчета в "дръжките" за които се хваща кората за да затвориш 5-тата врата . има капачета над болчетата . има и още 2 болчета в двата края на кората, най горе в ляво и дясно . останалото е на щипки