Проблем със климатроника сутрин
Проблем със климатроника сутрин
Здравейте.Имам Голф 4 1.9 тди помпа дюза.Сега когато стана студено под нулата имам проблем със климатроника.Колата си пали без проблем но климатроника не се включва веднага и не може да ми отдухва стъклата.Така ли трябва да бъде или има нещо което трябва да се направи.Дали да го оставям включен или да го гася.
- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
Re: Проблем със климатроника сутрин
Климатроника не е като домашен климатик ,че да обръща цикъла и да прави топло ! Топлото идва от мотора ,като позагрее малко и ще почне да ти обдухва !
- airjohn
- Автомобил: 2020 Skoda Karoq
- Двигател:
Много студено в тая Италия!Компресора на климатика не се включва при температури под около 5 градуса.Това е самозащита.Топлото пък ако нямаш свещи на антифриза идва доста бавно.
Не е въпроса във топло или студено.Мисълта ми е че няма нищо на дисплея.Не мога да го включа да работи.
- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
yofi написа:Не е въпроса във топло или студено.Мисълта ми е че няма нищо на дисплея.Не мога да го включа да работи.
Не се разбира от първия ти пост ,че изобщо не се включва !! Тука вече има проблем , пробвал ли си с VAG-COM дали излиза нещо ?
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
най вероярно има студени спойки в управлението(дисплея).разглобяваш,презапояваш и ще тръгне.
Върни се в “Дизелови агрегати”