Шибидах
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Шибидах
Имам проблем с шибидаха значи днеска я мих люка беше добре затворен но тавана подгизна от двете страни на люка може ли по някакъв начин да се оправи примерно да се запечата с силикон ли и аз незнам помогнете ми 

fs
Ами ще погледна утре ами ако са задръстени как да ги изчистя ами ако не е от дренажите ко треа да правя абе тре ще вида дано да не се надуе тавана
аь
значи люка трябва да е дигнат и с тел да пробам добре ами може ли по някакъв начин да се запечата със силикон от вънка и от вътре
hdr
Ами незнам как ша го отворя целия той е ел и е проблемен ляк не бачка от копчето само се чува как върти и от време на време промръдва АМИ КАК СЕ ОТТИЧА СМИСЪЛ ОТ КЪДЕ МИНАВА ТАЯ ВОДА И ТО МАЙ КАТО Я ВАЛИ ДЪЖД НЕ ВКАРВА ВЪТРЕ АМИ САМО КАТО Я МИЕШ
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
На предишната ми кола Пежо 505 започна да се пълни купето когато сложиха алармата! Оказа се,че отводняването на шибдаха минава през калника. Когато са свалили кората от вътрешната страна на тоя калник са извадили и шлауката и после не са я сложили на място
А можеш да помолиш някой да полива колата с вода а ти отвътре да търсиш врага 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Predi vreme i az imah sa6tia problem.Napravih slednoto:
1.Svalih si shibidaha ot kypeto
2.Izvadih gymenoto yplatnemie,koeto go obikalia
3.Napalnih kanala na yplatnenieto sas silikon,i predi da e stegnal silikona go varnah na miastoto my,
4.Varnah shibidaha na miastoto my.
Veche tri godini niamam problemi, i shibidaha mi e deistvah.
Yspeh!!!mod edit: Roberta
Тук се пише на кирилица!!!
1.Svalih si shibidaha ot kypeto
2.Izvadih gymenoto yplatnemie,koeto go obikalia
3.Napalnih kanala na yplatnenieto sas silikon,i predi da e stegnal silikona go varnah na miastoto my,
4.Varnah shibidaha na miastoto my.
Veche tri godini niamam problemi, i shibidaha mi e deistvah.
Yspeh!!!mod edit: Roberta
Тук се пише на кирилица!!!
Последна промяна от docenta на Пет 21 ное 2008 14:54, променено общо 2 пъти.
- bomini
- Автомобил: Audi A4 Quattro
- Двигател: AVF
- Контакти:
Както ти е написал човека над мен - провери си дали уплътнението около самия капак на шибидаха ти е залепено като хората, защото дори и да не са ти запушени отводнителните канали - те отводняват само водата, която влиза отстрани на шибидаха и отива към каналите, а ако ти е разлепено уплътнението, то водата тече върху самия капак, който е отвътре и рано или късно прелива и ти тече на главата