Колеги, моля да си направите труда да ми отговорите на въпроса на темата. В масовия случай като киснете в нета какво гледате четете? Извън този форум разбира се, за това не е включен в анкетата. Може да се гласува за 3 опции. Ако е Друго, какво? Благодаря ви, ще ми бъде полезно
Форумът спада към социални мрежи, предполагам? Иначе щях да гласувам за: Новини(спорт, политика, клюки, автомобилни и т.н.) Dnes.bg Торенти (всички бг тракери) Клипове (само от youtube) Секс сайтове (по бг тракери и 2 чуждестранни) Сайтове за запознаства и социални мрежи (запознанствата не са ми интересни, във Facebook-a влизам да видя какво става с Gianna Michaels)
Е,не петъка настъпи късно вечерта този път. От скоро чета в нета история на Япония,и по точно ме интересува азбуката им,оказа се доста интересно четиво,например за собствените имена има една азбука,за чуждици и заемки от други езици друга,та така,остана да науча Канджи,Хирагана и Катакана и ще мога да правя изречения така изглежда името на нашият клуб...
Общо взето всичко, но най-вече форума, форума и пак форума. Освен него (50 % от времето) - торенти, поща, новини, сайтове за имоти и автомобили, юридически сайтове, любопитни сайтове, сайтове за снимки и клипове ... и т.н.
В нета гледам нашия форум,форума на 4-те ринга,и още 3 други форума.! На 2-ро място сайтовете за продажба на спортни,сьстезателни и пьтнически автомобили-обшо 5-6 сайта! На 3-то място гледам филми,фейсбуци и др буци и така...
Ееее супер яката тема Започвам със радиото-свири когато е включен компютъра а това е 24/7 форумът ни (където прекарвам и 70% от престоя ми на компютъра) още около 5-6 други форуми малко фейсбука обявите за коли обявите от форумите клиповете торентите малко от новините пощата еротичните не ме интересуват
Новини(спорт, политика, клюки, автомобилни и т.н.) - За изброените се информирам предимно от форума Клипове - Youtube и от време на време преглеждам топ40 на vbox7 Сайтове за запознаства и социални мрежи - Фейсбук, и още 1,2 сайта за запознанства.
Друго = този форум и отчасти неща, свързани с него Всъщност, ако трябва да съм честен - аз и нямам голям избор. Сисадмина е забранил почти целия НЕТ през защитна стена! Веднъж за 2 часа беше забранил и форума, ама.... взе, че му изгасна захранването на сървърите! (електричар съм )
1- форуми 2- торенти 3- от първо и второ изкачат хиляди неща за гледане. 4- жената се прибира и започва да мрънка, че не и обръщам внимание и всичко свършва.
Както повечето революционни събития тя избухва, стъпила върху редица фундаментални научни открития през последните десетилетия на ХХ век и бързо оплита интелектуалните, политическите и социалните двигатели на прогреса. Един запазен писмен документ сочи рождената й дата – 29 октомври 1969 година, когато късно вечерта между два изследователски центъра в САЩ са обменени първите електронни съобщения чрез NCP протокол.