Oт къде зареждате газ?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Re: Oт къде зареждате газ?

Мнениеот rokera671 » Нед 29 авг 2010 21:32

velinsl написа:От днес минавам на Еко. Благодарение на колегите Dead men & theraven вече се сдобих с карта за намаление.
Сърдечни благодарности на двамата :beer :Mr Green Fun .
Вече я използвах...

Изкам да покараш и да си кажеш мнението.Като се върнах и заредих на Еко.Ами ,направо полудява!!! :да:

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 29 авг 2010 21:33

За 2-3км още не мога да я усетя. До края на седмицата ще пиша.

Потребителски аватар
kiriko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiriko » Пет 10 сеп 2010 17:28

Само на ЕКО , винаги еднакво количество и качество плюс минус 5ст./литър от картата с отстъпка :D

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Сря 22 сеп 2010 13:42

rokera671 написа:
velinsl написа:От днес минавам на Еко. Благодарение на колегите Dead men & theraven вече се сдобих с карта за намаление.
Сърдечни благодарности на двамата :beer :Mr Green Fun .
Вече я използвах...

Изкам да покараш и да си кажеш мнението.Като се върнах и заредих на Еко.Ами ,направо полудява!!! :да:

Май наистина понавървява повечко, но не е някаква фрапираща разлка. Ако не са 5-те стотинки...
Дне си напълних до горе бутилката - 35 литра. До сега все по 37 ми слагаха при същите условия.

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Чет 23 сеп 2010 10:07

rokera671 написа:
ВидиМС написа:Здравейте , бях пуснал друга тема за Еко-Варна ама гледам тая е разработена.Та днес пак отивам на Еко(на изхода за магистралата) и пак пълня до горе и пак на бутилка на която пише 27 дм3 ми сипаха 29 литра???????Ама тоя път извиках управителя.Оня ми обеснява , че можело защото 27 дм3 не било равно на 27 л.Аз не му вярвам , а и всички ми казват , че не може такава разлика да има.Мама им и мошенници.Казах му , че няма да заредя никога повече на Еко и ще разправям на всички които познавам , че лъжат та и те да не зареждат. :evil: :evil: :evil: :evil:

Всеки ден зареждам само на въпросната бензиностанция и не съм имал проблеми!Така ,че на мен колкото и да ми разправяш ,няма да има ефект.Не знам при теб как се получава!!

Е здрасти и от мен.
Не съм сигурен дали не го писах и в друга тема, но става въпрос за тоталното ми разочарование от бензино/газ станцията на Еко при Евксиноград във Варна. Тази пролет и лятото, зареждах от там и ми се наложи на четири пъти да си отварям газовия клапан/сменям го редовно/ и да вадя страшно много графит, заради който на няколко пъти двигателя гаснеше и не искаше да запали отново на газ. Да не говорим, че първото запушване ме хвана малко след като излязох от града и така си пътувах на бензин при положение, че имах над 30 л. газ. Наложи се The Machine да бърка в тръбата преди газовия клапан, за да излезе мизерията, с която аз не можех да се справя на пътя.

Имайте предвид това ако решите да зареждате газ от там.

В София и Велико Търново, а и други градове не съм имал проблем при зареждане от Еко, така че като цяло съм доволен.
Доволен съм и от Ромпетрол, също и от Шел.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Пет 24 сеп 2010 21:13

За графита съм съгласен!Така ми казаха и на мен ,че имала много графит.Обаче аз карам вече над .....не знам колко 00000 и нямам проблеми и никога не съм чистил нищо.Как да го коментираме?

GT limited edition
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GT limited edition » Сря 13 окт 2010 19:29

И аз искам да споделя че от както сам монтирал газовата карам предимно от ЕКО , скоро сменях филтри и да отбележа графита беше дОООООста в клапана, чак нямаше вече място къде да се побира ..... такаче и аз да спомена че отделената графит от ЕКО е доста и имайте напредвит че филтрите трябва да се сменят по често .. :talk: :да:

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Пет 15 окт 2010 21:14

Добре!!Ама аз зареждам само там и всичките момчета ме познават!!! :D Нямам никакви проблеми!!!
Даже не знам каде е филтъра не ,че нямам желание да го почистя.

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Съб 16 окт 2010 8:47

rokera671 написа:Добре!!Ама аз зареждам само там и всичките момчета ме познават!!! :D Нямам никакви проблеми!!!

Да ти кажа май не всички изпарители имат филтър, и аз съм се цзверил над изпарителя, не ми е ясно къде ще е това чудо филтъра, освен ако не трябва да се разглоби.
Последно като ходих на диагностика при един газаджия му подметнах за филтрите да ги смени или нещо такова, но майсторчето нещо промълви което не разбрах точно, но май звучеше, че няма филтри моя изпарител на старгаз, по темата зареждам газ/бензин предимно на петрол!
Поздрави!!!!!

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Съб 16 окт 2010 9:55

doaiena написа:
rokera671 написа:Добре!!Ама аз зареждам само там и всичките момчета ме познават!!! :D Нямам никакви проблеми!!!

Да ти кажа май не всички изпарители имат филтър, и аз съм се цзверил над изпарителя, не ми е ясно къде ще е това чудо филтъра, освен ако не трябва да се разглоби.
Последно като ходих на диагностика при един газаджия му подметнах за филтрите да ги смени или нещо такова, но майсторчето нещо промълви което не разбрах точно, но май звучеше, че няма филтри моя изпарител на старгаз, по темата зареждам газ/бензин предимно на петрол!
Поздрави!!!!!

Филтъра при обикновените газови е един и се намира на газовия клапан.
При ГИ има два филтъра единия е на изпарителя другия на газовия клапан.

Потребителски аватар
Tihon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tihon » Съб 16 окт 2010 10:06

Газтрейд в София, Еко в страната, Лукойл ако съвсем закъсам.

Потребителски аватар
8233
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 8233 » Чет 28 окт 2010 11:07

петролската газ е наи хубава,и наи върви колата.само там зареждам вече две години и повече.

dj_tiesto359
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tiesto359 » Пет 29 окт 2010 11:19

Аз зареждам попринцип на петрол и с 10 лева минавам кам 90 - 96 км градско наскоро ми се наложи да заредя от еко с 10 лева изминах едва 56 км и на омв зареждах и там несам доволен и затова само на петрол вече патих си няколко пъти така

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Пет 29 окт 2010 20:47

Ами,всеки сам си преценя!Аз никога не бих сменил ЕКО с някоя друга.Ми доволен съм!!!
ПП.Питаите момчетата ,вече сме си приятелчета.Не ме питат колко,направо пълнят до горе.

dj_tiesto359
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tiesto359 » Пет 29 окт 2010 23:45

да ама чесно да си кажа ми се струва че на някой гастанции палнят повече ваздух отколкото гориво :evil:

Върни се в “Автогазови уредби”