Здравейте колги какво ще кажете за този голф?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Какво ще кажете за този голф
Re: Какво ще кажете за този голф
На мен ми харесва че двигателя е мощен и ще се слага метан , но и е почти нов.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво да кажем, Голф като Голф. Намери някой в Русе да го гледа, ако те интересува. Така по снимка освен съчинения, друго няма да получиш като резултат.
Според мен е супер тъпо да сложиш на този сравнително нов Голф метан...като искаш да пестиш за гориво ами вземи си тогава МК3-ка и с останалите 10 хилки ливкай на воля бензинец.Един път видях един пич караше БМВ 7-ма серия от 2003-4г. новата генерация с извитите фарове където са и взе да сипва и той метан...супер тъпня.Ама изборът си е твой,успех!
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да отида ли да го огледам с майсторите?
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Barboukov написа:Да отида ли да го огледам с майсторите?
Мартине, човека е писал местоположение Пловдив.Ще има да пътуваш малко

Инак колата е хубава, но метан на тоя двигател

P.S.Боже, колко съм прост

Последна промяна от bobocamaro на Съб 30 окт 2010 16:51, променено общо 1 път.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
bobocamaro написа:Barboukov написа:Да отида ли да го огледам с майсторите?
Мартине, човека е писал местоположение Пловдив.Ще има да пътуваш доста![]()
Инак колата е хубава, но метан на тоя двигател
Ама колата е в РусИ!

Голфът е внос от САЩ\Канада,ако не са му платени купищата такси и тестове ще ти излезне доста солено.Освен това там както ги ръчкат едва ли е на 66хил.км.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
godfadar написа:Голфът е внос от САЩ\Канада,ако не са му платени купищата такси и тестове ще ти излезне доста солено.Освен това там както ги ръчкат едва ли е на 66хил.км.
На снимките се вижда БГ номер.

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В Русе е колата, даже знам и къде е сниман 

Към колегите с контра-мнението за метана. Това сериозно ли го мислите?
Ми то за какво се взимат С-класи дизел? По-добре вместо да се излагат с тея нафти да си вземат някой голф 2 и с останалите пари да сипват бензин...
Това, че ще вземе кола за 15 хил, означава ли че не е редно да плаща по 5 лв. на 100, а трябва да е по 10?(цифрите са примерни)
Връзката с газифицирането и цената на автомобила някак ми обягва.
Впрочем ФВ нямаха ли заводски метанови коли? Това е интересно ... Някой ще даде 50 хилки за чисто нова кола и тя ще е с метан .... защо, не е ли по-добре (примерът от по-отгоре)
Ми то за какво се взимат С-класи дизел? По-добре вместо да се излагат с тея нафти да си вземат някой голф 2 и с останалите пари да сипват бензин...
Това, че ще вземе кола за 15 хил, означава ли че не е редно да плаща по 5 лв. на 100, а трябва да е по 10?(цифрите са примерни)
Впрочем ФВ нямаха ли заводски метанови коли? Това е интересно ... Някой ще даде 50 хилки за чисто нова кола и тя ще е с метан .... защо, не е ли по-добре (примерът от по-отгоре)
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Американско изпълнение е, доста хубаво при това. Като гледам е регистриран, да ме поправи някой ама може ли да се регистрира без да мине на технотест и да му сменят фаровете. Може и хубава газова уредба да му се сложи, почти няма да има разлика. Освен ако не си много богат да сипваш или не караш само извънградско. Там бензина е без пари и това за американците е малък двигател. Шестцилиндров над 200 коня е нормален двигател според техния пазар.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sam_boha написа:Към колегите с контра-мнението за метана. Това сериозно ли го мислите?
VW приемат поръчки за коли с метат. Познавам няколко човека, които си купиха такива. 2те са Caddy. Не намирам нищо лошо да и се сложи метан.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Кади си го има като модел заводско(не с поръчка),че даже и туран.
Кво общо има дизела и метана тук?И кво е тва излагане с тия нафти?Аз лично предпочитам дизел,макар,че сега съм на бензин.Освен това дизела и по-бързо се изплаща.И едно е да сложиш ГИ,друго е метан.Просто казах,че е тъпо да си с нова кола и да слагаш отзад метанова бутилка като на някоя Лада Калина такси!Освен това ГИ-то е и по-безопасно.Аз в кола с метан не се и качвам,ама тва си е мое мнение!И едно е да си я вземеш нова кола заводско направена,друго е да търсиш стара и чак след това да я правиш.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”