Момчета полото е 94-95 харлекин-че и му е сменян мотора от 1.4 към 1.4 16V.От този слап насам централното на колата неработи.Ако някой знае откаде може да идва този проблем нека ми помогне да го разреша.
п.с. централното неиздава никакъв звук не се чува помпата да работи нищо не е бушон проверил съм ги всичките ако някой знае от каде се захранва или нещо такова можеби би било от полза
Проблем с централното на Поло 6N
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с централното на Поло 6N
Виж отзад като отвориш багажника от дясно е помпата, дали е закачена буксата към модула.Ако не е отити при алармаджия.
- DaNicHeLi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU 1999
Ако си решил сам да го поправяш си изтегли от някъде схема на бушоните и проследи централното до алармата.Ако проблема е в алармата едва ли ще се справиш сам!
А сигурен ли си,че си с вакуумно централно?Замери на моторчето дали идва напрежение.
Най-вероятно са ти откачили централното отпред като са наредили инсталацията на новия мотор!
А сигурен ли си,че си с вакуумно централно?Замери на моторчето дали идва напрежение.
Най-вероятно са ти откачили централното отпред като са наредили инсталацията на новия мотор!
- bat_ivo
- Автомобил: Polo
- Двигател: AFH 1996
ако си сменял само инсталацията на двг-то а не цялата не би трябвало да има проблем поне при мен нямаше но ако си сменил цялата инсталация търси проблема от бушонното табло към помпата или виж някои кабел от б.талбло да не е прекъснат нещо дано съм ти бил полезен с нещо 

- xuliganin
- Автомобил:
- Двигател:
колата няма аларма колеги
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”