Проблем с фаровете

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
JoJoooo
Автомобил: Volkswagen Passat
Двигател: AJM

Re: Проблем с фаровете

Мнениеот JoJoooo » Съб 30 окт 2010 12:35

Все пак ако има някой с Г3 от 1993 няма да откажа малко помощ само да ми каже как са наредени при него цветовете :)
:012:

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Съб 30 окт 2010 13:50

Така, това е фара до акумулатора-снимано отгоре
Изображение
Бяла с черна ивица-дълги.Тънка сива с черно-габарит.Кафява-маса.Жълта-къси

Това е другия фар-снимано отгоре
Изображение
Бяла-дълги.Тънка сива с червено-габарит.Кафява-маса.Жълта-къси.
Цветовете вътре във фара:бяла-дълги, светлосива-габарит, жълта-къси.Три кафяви-маса до всеки цокъл на лампа. :horror: :horror:
Пардон, това е за двусекционен фар.Ти с какви си? :Mr Green Fun С такива си-кОпай.

JoJoooo

Мнениеот JoJoooo » Съб 30 окт 2010 23:26

bobocamaro написа:Така, това е фара до акумулатора-снимано отгоре
Изображение
Бяла с черна ивица-дълги.Тънка сива с черно-габарит.Кафява-маса.Жълта-къси

Това е другия фар-снимано отгоре
Изображение
Бяла-дълги.Тънка сива с червено-габарит.Кафява-маса.Жълта-къси.
Цветовете вътре във фара:бяла-дълги, светлосива-габарит, жълта-къси.Три кафяви-маса до всеки цокъл на лампа. :horror: :horror:
Пардон, това е за двусекционен фар.Ти с какви си? :Mr Green Fun С такива си-кОпай.

Да колега с двусекционни съм но 2-рият фар който си снимал този който е от др.страна на акумолатора снимката не се вижда нищо :( можеш ли да ми продиктуваш как са наредени по цветове от ляво на дясно :) благодаря предварително

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P

Мнениеот bobocamaro » Съб 30 окт 2010 23:35

bobocamaro написа:Бяла-дълги.Тънка сива с червено-габарит.Кафява-маса.Жълта-къси.

От ляво на дясно.Притесняваш ме лека полека-още ли не ги светат теа габарити? :banghead:
Ровил ли си вътре по кабелите в самия фар?

JoJoooo

Мнениеот JoJoooo » Нед 31 окт 2010 18:55

bobocamaro написа:
bobocamaro написа:Бяла-дълги.Тънка сива с червено-габарит.Кафява-маса.Жълта-къси.

От ляво на дясно.Притесняваш ме лека полека-още ли не ги светат теа габарити? :banghead:
Ровил ли си вътре по кабелите в самия фар?

Оправих ги колега благодаря ти много също както ти ми ги каза Бял, сив, жълт и кафяв единственият проблем беше, че като включа къси светва крушката на дълги, а като включа на дълги обратното и им смених местата на фасунките сега няма проблем и къси и дълги :) а за габарит свети само левият този който е до акумулатора предполагам, че така трябва да бъде с тия " сини габарити " който съм си слагал по 0.80лв ги взех бройката и ги сложих от тогас до сега ми свети на габарит само левият :) благодаря ти много имаш една :beer :beer ако идваш насам

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P

Мнениеот bobocamaro » Нед 31 окт 2010 19:06

JoJoooo написа: за габарит свети само левият този който е до акумулатора предполагам, че така трябва да бъде с тия " сини габарити " който съм си слагал по 0.80лв ги взех бройката и ги сложих от тогас до сега ми свети на габарит само левият :) благодаря ти много имаш една :beer :beer ако идваш насам

Колега, това с къси/дълги добре.Габаритите пак не са в ред :banghead: , няма значение сини/мини-трябва да светят и двата.Размени двата габарита, нищо друго не пипай!Ако светне проблемния сменяй самата LED лампа, ако не, пак ровене по кабели.И двата тр. да светят :beer
Маса да му липсва на несветещия? :banghead:

drawn
Автомобил: Golf lV
Двигател: ALH - 2003

Мнениеот drawn » Вто 04 сеп 2012 20:17

Как да си сваля капачката на фара "кръгла" и се върти с малък ход. Но има едно като скоба зад нея пластмасова сякаш е от фара и не може да се свали. Капачката наподобява тази на снимката. Искам да си сменя крушката на късите, че явно е изгоряла. Благодаря предварително.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”