Въздушен филтър Поло 1.9 Д-някой сменял ли е без канал
-
stivenj
- Автомобил:
- Двигател:
Въздушен филтър Поло 1.9 Д-някой сменял ли е без канал
Колеги,швабите са измислили най практичното място на въздушния филтър да го наврат, на място ,където за да го смениш ,не знам, какво трябва.Та, нямам канал, и естакада няма наблизо ,как да го сменя,много ниско е бронята и не иска да излезе.Ако някой е правил това упражнение да помогне.Благодаря предварително.Между другото на какви цени го намирате филтъра,днес го взех за 10.20лв.на -ифа филтър -уж италия пише амааа не ми се вярва.
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въздушен филтър Поло 1.9 Д-някой сменял ли е без канал
Да сменял съм го без канал! Вдигаш на крик предна дясна гума,отдолу под бронята е кутията за филтъра,кутията има три щифта -откачаш и си готов.Само внимавай, че филтъра трябва добре да се напасне-има си определено место и трябва да влезе точно иначе запушваш горният отвор! На мен ми се мокреше постоянно филтъра от локвите,затова съм със спортен филтър директно на кутията на колекторите!
-
stivenj
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въздушен филтър Поло 1.9 Д-някой сменял ли е без канал
Колеги,смених го ,но в горната част където влиза филтъра имаше 3 пластмасови щипки явно да го подвеждат и двете се счупиха,защото са разперени и не му дават възможност да застане до горе ,сега мисля,че е добре но много трудно стегнах капака от доло ,Проблем ли е това ,че се счупиха тези пластмаси.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”